Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Νέα ονόματα για τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό

Ο γκολκίπερ Φεγκρούς του ΠΑΣ , βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού

Αλλαγή πλεύσης στον Ολυμπιακό στο θέμα του τρίτου γκολκίπερ. Ενας από τους υποψήφιους για μεταγραφή, ο Γιούρι Λοντίγκιν της Ξάνθης πήρε μεταγραφή στη Ζενίτ. Οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις και στη λίστα βρίσκονται ο 25χρονος Μαροκινός Καρίμ Φεγκρούς (ΠΑΣ Γιάννινα), ο 31χρονος Γάλλος Καρλ Ιτανζ(ΠΑΟΚ) και ο Μιχάλης Σηφάκης(Σαρλερουά). Στα υπόψιν βρίσκεται και ο έμπειρος Γιάροσλαβ Ντρόμπνι ο οποίος θα μείνει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο από το Αμβούργο.

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος έχει ειδοποιηθεί από τη διοίκηση ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Στο ρόστερ υπάρχουν και ο ούγγρος Μπάλας Μέγερι και ο νεαρός Ανδρέας Γιαννιώτης.

Γαλλικά δημοσιεύματα μπλέκουν τον Ολυμπιακό στην απόκτηση του ρουμάνου επιθετικού Κλαούντιο Κεσέρου της Ανζέ. Η ιστοσελίδα «mercato365» αναφέρει ότι ο 26χρονος επιθετικός δεν πρόκειται να ανανεώσει με την Ανζέ (Β΄ κατηγορία της Γαλλίας)και ο Ολυμπιακός μαζί με την Μπαστιά έχουν δείξει ενδιαφέρον για τη μεταγραφή του. Ο Κεσέρου αγωνίζεται στην Ανζέ από το 2011(97 συμμετοχές -33 γκολ).

Η Μπαστιά θέλει και τον αμυντικό του Ολυμπιακού Φρανσουά Μονέστο. Η ιστοσελίδα corsenetinfos.fr γράφει πως ο γαλλικός σύλλογος θα ανακοινώσει σύντομα την απόκτηση του Μοντέστο. Ο 35χρονος Κορσικανός έχει θητεία στη Μπαστιά από το 1997 έως το 1999.


Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς με νέες δηλώσεις του την Πέμπτη υποστήριξε ότι σε 10 ημέρες θα έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 32χρονος σέρβος διεθνής εξτρέμ που θα αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Βελγίου Αντερλεχτ αναφέρθηκε στην αναστάτωση που προήλθε από δήλωση του που αναρτήθηκε την Τετάρτη στο Facebook ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια.
«Κάποιος που χρησιμοποίησε το όνομά μου έβαλε μία δήλωση στα αγγλικά. Είναι ένα πραγματικό πρόβλημα αυτό και είμαι αβοήθητος απέναντί του. Δεν έχω λογιαριασμό στο Facebook. Έχω μεγάλο σεβασμό για την Άντερλεχτ και δεν πρόκειτα να ανακοινώσω με αυτό τον τρόπο την απόφασή μου. Είμαστε ακόμη στο Μάιο και είναι μια πολύ σημαντική απόφαση αυτή για το μέλλον μου και την οικογένειά μου. Υπάρχουν επιλογές. Δεν θέλω να βιαστώ. Μετά από μία γεμάτη σεζόν από αγωνιστικές υποχρεώσεις χρειάζομαι ξεκούραση προτού εξετάσω το θέμα από όλες τις πλευρές και αποφασίσω. Είναι φυσικό αυτό. Όταν θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, σε περίπου δέκα μέρες, θα πω την απόφασή μου, ενημερώνοντας πρώτα τον προπονητή της Άντερλεχτ».
Ο Ολυμπιακός έχει τονίσει ότι δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Γιοβάνοβιτς και γίνεται ντόρος για να υπογράψει καλύτερο συμβόλαιο στη Μπεσίκτας.

Ο ΜΑΣΑΝΤΟ

Ψάχνεται για το καμπιονάτο ο Πάουλο Μάσαντο. Ο εκπρόσωπος του πορτογάλου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ιταλία και σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα προσπαθεί να κλείσει τον πελάτη του σε ομάδα του καμπιονάτο. Να σημειώσουμε ότι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για την παραχώρηση του Μασάντο.

Ο ΣΟΥΣΟ

Blog βρετανικών site που ασχολούνται με μεταγραφικά θέματα της Λίβερπουλ κάνουν λόγο για το μέλλον του 21χρονου ισπανού μεσοεπιθετικού Σούσο. Tο sportskeeda υπογραμμίζει πως «δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για παραχώρηση του Σούσο σε άλλον σύλλογο. Πάντως πιθανός προορισμός του Ισπανού θα είναι αγγλική ομάδα κατώτερης κατηγορίας».
Οι Άγγλοι κάνουν αναφορά και στην περίπτωση του Ολυμπιακού που φέρεται ότι έδειξε ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Σούσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...