Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 81-55

Με επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών ο Παναθηναϊκός νίκησε 81-55 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και πηγαίνει τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη για το sweep και την πρόκριση στους τελικού του πρωταθλήματος. 

Ο Μάικ Μπράμος με 15 πόντους ηγήθηκε των "πρασίνων".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε δεσμευτεί για έναν πιο ανταγωνιστικό Πανιώνιο, λίγα όμως άλλαξαν σε σχέση με ό,τι συνέβη στο ίδιο γήπεδο προ δύο ημερών. Όσο κι αν το 17-16 των πρώτων δέκα λεπτών άφηνε στους "κυανέρυθρους" την ελπίδα ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους "πράσινους", η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον Παναθηναϊκό.

Με σερί 11-0 μέχρι το 12', η ομάδα του Πεδουλάκη δημιούργησε από νωρίς συνθήκες εύκολης επικράτησης. Με τον Παππά εμπύρετο, ο Γιάνκοβιτς ήταν πολύ μόνος για να κουβαλήσει τον Πανιώνιο και παρά το 35-27 ήταν φανερό πως το "τριφύλλι" είχε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

Η επιθετική άμυνα με ασφυκτική πίεση στην περιφέρεια έδινε τον τόνο και λεπτό με το λεπτό ο Παναθηναϊκός αύξανε την υπέρ του διαφορά. Ο αξιόπιστος σκόρερ Κάρι βοήθησε σε αυτόν τον τομέα, ο Μπράμος έτρεχε πάνω - κάτω προσφέροντας στις δύο πλευρές του παρκέ και μετά το 52-30, η κατάσταση ξεδιάλυνε οριστικά.

Ο Πανιώνιος, με ελάχιστη παραγωγικότητα, δεν μπορούσε να απειλήσει το "τριφύλλι" που στο φινάλε έδωσε χρόνο σε Γιαννόπουλο, Ξανθόπουλο και Γκουίν, παίκτες που ενδέχεται να χρειαστούν στη συνέχεια της διαδρομής προς τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...