Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο λιθουανός γκαρντ Γκετσεβίτσιους παίρνει τη θέση του Πέρκινς στον Ολυμπιακό


Το δέσιμο που έχει με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και ο γενικότερος τρόπος συμπεριφοράς του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ήταν αυτά που εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να επανέλθει o Λιθουανός στο ρόστερ της Α1 εν όψει πλέι-οφ.

Αντίθετα ο Αμερικανός Ντόρον Πέρκινς, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να ενσωματωθεί στο σύνολο, αλλά ούτε και να κρύβει την απογοήτευσή του όταν δεν έπαιζε χωρίς πάντως αυτό να είναι αθέμιτο.
Έτσι ο Αμερικάνος έλυσε το συμβόλαιό του τη Δευτέρα και αποχαιρέτησε τους Πρωταθλητές Ευρώπης, έχοντας πάρει τουλάχιστον ως ενθύμιο το αναμνηστικό αντίγραφο του κυπέλλου (σε μινιατούρα) για να θυμάται αυτό το αξέχαστο πενθήμερο.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας είχε τη δυνατότητα να πάρει παίκτη (με τη διοίκηση να είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει) όπως από την πρώτη στιγμή θεώρησε πολύ πιο σημαντική την ομοιογένεια του συνόλου που έχει η ομάδα του και το εξαιρετικό κλίμα που έγινε ακόμα καλύτερο μετά τον θρίαμβο στο Λονδίνο.

Δεν θέλησε λοιπόν ο Έλληνας τεχνικός να χαλάσει ενδεχομένως τη χημεία αυτής της ομάδας και για αυτό δεν προχώρησε (και δεν ζήτησε) σε απόκτηση νέου παίκτη, θεωρώντας ότι θα καλυφθούν εκ των έσω οι όποιες αδυναμίες, είτε κάτω από τα καλάθια, είτε στην περιφερειακή άμυνα, δεδομένου ότι την ίδια ώρα, ο βασικός του αντίπαλος για τον τίτλο, ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε δυναμική ενίσχυση του ρόστερ του με δύο έτοιμους παίκτες !

«Μου ταιριάζει η Μπαρτσελόνα»

Ενας πρώην Ερυθρόλευκος, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης,  ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Σπάρτακ Αγίας Πετρούπολης και  μετακόμισε στη Βαρκελώνη για να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ της ισπανικής λίγκας.
«Ήταν πολύ εύκολη απόφαση διότι είναι μια ομάδα όπου μου ταιριάζει απόλυτα η φιλοσοφία της. Επιστρέφω σαφώς πιο ώριμος στο ισπανικό πρωτάθλημα, σε σχέση με το 2007 και τη Βαλένθια και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα» τόνισε ο διεθνής φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...