Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 1-0

Ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε την κακή του εμφάνιση στο πρώτο μέρος και με το τέρμα του Αμπέντ νίκησε 1-0 το βελτιωμένο Πλατανιά στη Λεωφόρο για να συμπληρώσει για πρώτη φορά εφέτος τρία συνεχόμενα τρίποντα. Πάντα σε απόσταση αναπνοής από τον Ατρόμητο οι "πράσινοι".

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός σκόραρε στο πρώτο μέρος, η ομάδα που έκλεψε την παράσταση στο συγκεκριμένο διάστημα του αγώνα ήταν σαφώς ο Πλατανιάς. Η ποιότητα του Βλαχοδήμου και του Ινκούμ χάρισε επιλογές και...φινέτσα στο παιχνίδι των Κρητικών οι οποίοι όχι μόνο δεν φοβήθηκαν αλλά απείλησαν ουκ ολίγες φορές το τέρμα του Καπίνο ο οποίος αντέδρασε ικανοποιητικά σε όλες τις περιπτώσεις. 

Ο Παναθηναϊκός προφανώς και περίμενε έναν πιο παθητικό αντίπαλο και αιφνιδιάστηκε. Η τετράδα της μεσαίας γραμμή δεν λειτούργησε καθόλου καλά και δεν δημιούργησε κινδύνους ενώ τα ατομικά λάθη, όσο περνούσε η ώρα αυξάνοταν. Παρόλα αυτά κόντρα στη ροή του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου εκμεταλλεύτηκε τη μόνη πραγματικά καλή ευκαιρία της στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 41' με το τέρμα του Αμπέιντ εξασφαλίζοντας έτσι ηρεμία.

Χρειάστηκε να μπει στο παιχνίδι ο Μπαϊράμι για να αποκτήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού μία στοιχειώδη ποιότητα, τουλάχιστον σε ότι αφορά την κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό έγινε κυρίως μετά το 65' και ενώ ο Πλατανιάς ήταν το ίδιο επικίνδυνος με το πρώτο μέρος βάζοντας δύσκολα στην άμυνα των πράσινων.

 Στο δεύτερο μισό της επανάληψης η ομάδα του Αναστασίου δεν κινδύνευσε (μπήκε και ο Κουτρουμπής γι' αυτό το λόγο) και θα μπορούσε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ αφού οι Καρέλης, Μπεργκ και Αμπέντ κατέθεσε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιδέες στο χορτάρι ως προς την ανάπτυξη. Το γεγονός ότι δεν σκόραρε άλλη φορά δεν ενόχλησε πάντως τον Παναθηναϊκό ο οποίος πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς να είναι σε καμία περίπτωση καλύτερος από τον αντίπαλό του. Ο Πλατανιάς τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βλαχοδήμου.


12'  Σουτ του Ρισβάνη, η μπάλα άουτ

25΄Σουτάρει ο Πράνιτς, πάλι άουτ η μπάλα

32' Ο Τόρες φάτσα με τον Καπίνο θα σουτάρει πάνω στο γκολκίπερ του ΠΑΟ

38' Κεφαλιά του Τόρες, επεμβαίνει με δυσκολία ο Καπίνο

41' Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Κλωναρίδης θα γυρίσει, ο Γεωργαλλίδης θα διώξει και ο Αμπέντ θα σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή

44' Σε θέση βολής ο Κατάι, σουτάρει, αποκρούει ο Καπίνο

65' Σέντρα του Ινκούμ, κεφαλιά του Τόρες, άουτ

84' Σουτ του Αμπέντ από καλή θέση, επεμβαίνει ο Γεωργαλλίδης

85' Αποβάλλεται ο Βλαχοδήμος με δεύτερη κίτρινη κάρτα

88' Από εξαιρετικό συνδυασμό, ο Αμπέντ πλασάρει αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης (68' Κουτρουμπής), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός (57' Μπαϊράμι), Πράνιτς, Αμπέντ, Κλωναρίδης (73' Καρέλης), Μπεργκ, Ζέκα.

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φαίσκα, Τετέ, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (78' Σιώπης), Γουνδουλάκης (85' Σιαλμάς),  Φερνάντες, Κατάι (71' Μπέλιτς), Τόρες, Βλαχοδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...