Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια με Ρέθυμνο

Στη διάθεση των φιλάθλων του τέθηκαν τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο (01/02, 18.00) στο κλειστό της Πυλαίας και είναι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Με σημερινή (30/01) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΕ ενημερώνουν πως τα εισιτήρια έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία και τιμώνται προς δέκα ευρώ για όλες τις θύρες πλην των VIP, ενώ ενημερώνουν και για τους γενικούς όρους εισόδου στο «PAOK Sports Arena».

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου 2014 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο Aegean που θα διεξαχθεί στο «PAOK Sports Arena» το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ. για την 16η αγωνιστική τηςBasket League. Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων, τον τρόπο απόκτησης, αλλά και τις πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι που προσέρχονται στο γήπεδο. Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώναΠΑΟΚ - Ρέθυμνο Aegean είναι…

Τιμή
Κατηγορία
10 ευρώ
Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15 ευρώ
VIP 6, 7, 8, 9
25 ευρώ
VIP 1, 2, 5
50 ευρώ
VIP 3, 4
70 ευρώ
VIP Lounge
Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο Aegean διατίθενται και μέσω internet από τη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με τη γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, ενώ κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να προμηθευτεί μέχρι δύο (2) εισιτήρια. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να καθίσει στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του (είτε πρόκειται για απλό είτε για εισιτήριο διαρκείας).
Ο κάτοχος κάθε εισιτηρίου θα πρέπει να γνωρίζει ότι στο «PAOK Sports Arena» λειτουργούν κάμερες ασφαλείας, εντός και εκτός γηπέδου για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως και καταγράφουν τους χώρους του γηπέδου κατά τη διάρκεια της προσέλευσης, εισόδου, παραμονής και αποχώρησης των κατόχων από το γήπεδο. Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να διαβάσουν και τους γενικούς όρους εισόδου στο γήπεδο εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...