Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ευρωλίγκα: Ντέρμπι κορυφής με Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ

Το πιο δύσκολο παιχνίδι του στο top 16 της Ευρωλίγκας θα δώσει απόψε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την αήττητη του Ε΄ ομίλου, Μπαρτσελόνα (21:30, δημόσια τηλεόραση) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.


Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, παρά την πρώτη ήττα που γνώρισαν την περασμένη εβδομάδα από την Φενερμπαχτσέ, και με τη βοήθεια των οπαδών τους που θα κατακλύσουν το ΟΑΚΑ θα τα δώσουν όλα για την 4η νίκη στη β΄ φάση του θεσμού. Εάν τα καταφέρουν θα «πιάσουν» τους Καταλανούς στην κορυφή του γκρουπ και θα γίνουν αυτόματα ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων για τα πλέι οφ.


Στην πρώτη τους εφετινή επίσκεψη στην Ελλάδα, οι Καταλανοί πέρασαν με νίκη από το ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, πριν από δύο εβδομάδες. Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να βάλει φρένο στη «Μπάρτσα» και να την «πιάσει» στην κορυφή, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο αμυντικό του παιχνίδι και ιδιαίτερα στην εξουδετέρωση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο που νίκησε μόνος του τον Ολυμπιακό.

«Κομπλέ» θα παραταχθούν και οι δύο ομάδες, καθώς δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...