Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Ο Ατρόμητος, με σκόρερ τον Παπαδόπουλο στο 33', επικράτησε με σκορ 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική της Super League. Καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι.

Με το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ, ο Ατρόμητος έφτασε στους 40 βαθμούς και διατήρησε την 3η θέση στην βαθμολογία της Super League μετά την συμπλήρωση 21 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα.


Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τον Γιάννη Πετράκη να βρίσκεται στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου στο Περιστέρι και να παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών της νέας του ομάδας.
Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε ένα επιθετικογενές σχήμα για τον Ατρόμητο, με τους Τσενάμο, Νάστο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Γιαννούλη, Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Καραμάνο, Ούμπιδες, Παπαδόπουλος και Ναπολεόνι στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του και σε σύστημα 4-4-2.

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος προτίμησε μια διάταξη 3-6-1 και τους Βελλίδη, Ντάσιο, Κολοβέτσιο, Μιχαήλ, Στρούνα, Τσουκαλά, Αυγενικού, Ακόστα, Κοροβέσης, Μπέριο και Ίλιτς στο αρχικό σχήμα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου και χρειάστηκε το τέρμα του Παπαδόπουλου στο 33' για να λυγίσει την αντίσταση των φιλοξενούμενων.

Οι διαθέσεις των δύο ομάδων ήταν ξεκάθαρες από το ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι ήθελαν από νωρίς να βρουν ένα γκολ που θα τους διώξει το άγχος, οι φιλοξενούμενοι να καταστρέψουν το επιθετικό παιχνίδι του αντιπάλους τους και αν τα καταφέρουν, να χτυπήσουν στην κόντρα.

Στο 4' ο Μιχαήλ με τάκλιν έκοψε τον Παπαδόπουλο και 10 λεπτά αργότερα ο Καραμάνος από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ. Ο ΠΑΣ απάντησε με μια προσπάθεια του Ίλιτς που μπλόκαρε ο Τσενάμο και έχασε την πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία του ματς στο 19', όταν ο Τσουκαλάς από το ύψος του πέναλτι έκανε ένα πολύ κακό τελείωμα από το ύψος του πέναλτι.

Δοκάρι και... γκολ

Από εξαιρετική σέντρα του Ναπολεόνι στο 22', ο Παπαδόπουλος με το κεφάλι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, που στην επαναφορά μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Ταυλαρίδη.

Ο Ατρόμητος συνέχιζε να πιέζει για το γκολ και δικαιώθηκε στο 33'. Εκπληκτικό τακουνάκι του Καραμάνου στον αέρα, ο Παπαδόπουλος με ωραία ενέργεια θα φέρει την μπάλα στο δεξί και με πλασέ θα ανοίξει το σκορ για το 1-0! Με μια καλή στιγμή από σουτ του Ούμπιδες, και τελικές 12-3 για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Άλλο ματς στην επανάληψη

Η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς ρυθμό και σπουδαίες φάσεις κύλησε το παιχνίδι, με τον Ατρόμητο να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο και τον ΠΑΣ να πιέζει -ανεπιτυχώς- μόνο στα τελευταία για την ισοφάριση.

Το τελικό σφύριγμα του Δασκαλόπουλου βρήκε νικητή τον Ατρόμητο με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το τέρμα του Παπαδόπουλου στο 33', που ήταν το 9ο φετινό του Έλληνα επιθετικού στο πρωτάθλημα.


Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (89' Φυτανίδης), Ιγκλέσιας, Καραμάνος (64' Μπρίτο), Ούμπιδες, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι (75' Πίτου Γκαρσία).
Αναπληρωματικοί: Σηφάκης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Μπάλλας, Φάμπιο, Γκαρσία, Γεωργίου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Βελλίδης, Ντάσιος (54' Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Στρούνα, Τσουκαλάς, Αυγενικού (70' Κρητικός), Ακόστα, Κοροβέσης, Μπέριος (79' Γιάκος), Ίλιτς.
Αναπληρωματικοί: Σωτηρίου, Κυβελίδης, Κρητικός, Ρουμπουλάκου, Σκόνδρας, Γιάκος, Χαρίσης.
Γκολ: 33' Παπαδόπουλος / -
Κίτρινες κάρτες: 53' Ναπολεόνι, 88' Δημούτσος / 90+3' Κοροβέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...