Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Καταιγίδα» η ΑΕΚ, 5-0 τον Πανναξιακό

Ασορτί με τον καιρό ήταν η ΑΕΚ στη Νάξο! Η Ενωση χόρευε στη βροχή, συντρίβοντας 5-0 τον Πανναξιακό για την 15η αγωνιστική της Football League. Και τα πέντε γκολ στη διάρκεια του δεύτερου μέρους για την πρωτοπόρο του 6ου ομίλου!

 
Το... Ενωσίτικο πάρτι των γκολ ξεκίνησε με την εκκίνηση του δεύτερου ημιχρόνου, όταν ο Μπρέσεβις στο 47', ύστερα από σέντρα ακριβείας του Γορντή έγραψε το 1-0.


Δεν πέρασαν παρά μόνο πέντε λεπτά, για να... ξαναχτυπήσει η Ενωση, που κέρισε πέναλτι με τον Πλατέλλα, ύστερα από μαρκάρισμα του Καλογέρη. Ο Μπρέσεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, σημειώνοντας το 2-0 και ουσιαστικά κλειδώνοντας τη νίκη.

Στο 57' ο Πλατέλλας πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, αφού με ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε στον διάβα του και την κατάλληλη στιγμή "τσίμπησε" την μπάλα πάνω από τον Γιουρούση για το 3-0.

Επειτα από επτά λεπτά, ο Πλατέλλας χρίστηκε ξανά σκόρερ, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με πλασέ, αφού "υποδέχτηκε" την μπάλα ύστερα από κόντρες στην περιοχή.

Η... βροχή των γκολ ολοκληρώθηκε στο 79΄, με τον Μπρέσεβιτς να φτάνει σε χατ-τρικ, πλασάροντας σε κενή εστία, αφού πρώτα είχε ξεπεράσει και τον αντίπαλο γκολκίπερ.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...