Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Το παραδοσιακό ντέρμπι, ΠΑΟΚ- Αρης, στο «πρώτο πιάτο» της 15ης αγωνιστικής της Α1.

Το παραδοσιακό ντέρμπι, ΠΑΟΚ- Αρης, είναι το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 15ης αγωνιστικής της Α1.


Άσχετα με την αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, οι μεταξύ τους αναμετρήσεις κρύβουν πάντα συγκινήσεις και πολλές ανατροπές. Το σημερινό παιχνίδι έχει παράλληλα και μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς ο ΠΑΟΚ με 22 βαθμούς είναι τέταρτος, ενώ με δύο λιγότερους ακολουθεί ο «συμπολίτης» Άρης, που δίνει μάχη για να μπει στα πλέι οφ.
Ο δεύτερος της βαθμολογίας, Πανιώνιος, θα παίξει στα Τρίκαλα, που δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και μέσα στην έδρα τους αποτελούν «σκληρό καρύδι». Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την τρίτη διαδοχική τους ήττα στο EuroCup (Ερυθρός Αστέρας), αλλά είναι το μεγάλο φαβορί της συνάντησης.

Αμφίρροπα προβλέπονται τα άλλα δύο παιχνίδια του προγράμματος. Ο ΚΑΟΔ θα υποδεχθεί τη Νέα Κηφισιά, που πραγματοποιεί καλή πορεία, ενώ στο Ρέθυμνο ο ΑΓΟΡ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον φορμαρισμένο Κολοσσό Ρόδου.

Το σημερινό πρόγραμμα: ΚΑΟΔ-Νέα Κηφισιά (16:00), Τρίκαλα-Πανιώνιος (16:00), Ρέθυμνο-Κολοσσός Ρόδου (18:00), ΠΑΟΚ-Αρης (21:30, Novasports 1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...