Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη θέση της πρέμιερ λιγκ

Ανακατάταξη στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος απόψε, με τη Μάντσεστερ Σίτι να περνά στην πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερη την Άρσεναλ μετά το θρίαμβο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» επί της Τότεναμ με το «εκκωφαντικό» 5-1.


Μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου ο προπονητής των «Πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι, είχε πει ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να νικήσει ξανά με 6-0 την Τότεναμ αλλά φαίνεται ότι αστειευόταν, αν και η Σίτι έχασε στο 44΄ με τραυματισμό τον Σέρχιο Αγουέρο.

Τα γκολ της νικήτριας σημείωσαν οι Αγουέρο (15΄), Τουρέ (51΄ πέναλτι), Τζέκο (53΄), Γιόβετιτς (78΄) και Κομπανί (89΄), ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει στο 59΄ ο Καπουέ.

Αντίθετα, απίστευτη ευκαιρία έχασε η Τσέλσι να φτάσει την Άρσεναλ αφού παραχώρησε 0-0 στη Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Βήμα σωτηρίας για τη Σάντερλαντ (εκτός αποστολής ο Μαυρίας) που νίκησε 1-0 τη Στόουκ (17΄ Α. Τζόνσον), ενώ φανταστικό παιχνίδι έγινε στο «Βίλα Παρκ» όπου η Αστον Βίλα επικράτησε 4-3 της Γουέστ Μπρομ (12΄ Βάιμαν, 24΄ Μπακούνα, 37΄ Ντελφ, 64΄ πέναλτι Μπεντέκε - 4΄ Μπραντ, 9΄ αυτογκόλ Ντελφ, 43΄ Μουλούμπου) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...