Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Παραγουανός επιθετικός Βαλντές είναι ο αντι-Μήτρογλου στον Ολυμπιακό

Ο Νέλσον Βαλντές (αριστερά) μονομαχεί με τον Πάμπλο Κοντρέρας σε αγώνα της Ρούμπιν Καζάν με τον ΠΑΟΚ, το 2011, για τη διοργάνωση του Europa League

Ο 31χρονος παραγουανός φορ Νέλσον Βαλντές αναμένεται τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τέλος της σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Βαλντές είναι προσωπική επιλογή του Μίτσελ, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Παραγουανό στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον Ατρόμητο.


«Ο Βαλντές είναι ένας καλός παίκτης που πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση. Τον υπολογίζουμε σαν αντι-Μήτρογλου. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει καλά και με την μπάλα στα πόδια, αλλά και στον αέρα. Ελπίζω να καταφέρουμε να τον πάρουμε. Είναι ένας επιθετικός που θα αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού».


Ο Βαλντές έχει αγωνιστεί στις Βέρντερ Βρέμης (113 συμ., 30 γκολ - 14 ασίστ), Μπορούσια Ντόρτμουντ (126 συμ., 18 γκολ - 20 ασίστ), Χέρκουλες (25 συμ., 8 γκολ - 3 ασίτ), Ρουμπίν Καζάν (31 συμ., 7 γκολ), Βαλένθια (40 συμ., 9 γκολ) και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Αλ Τζαζίρα.

Είναι διεθνής 66 φορές με την Εθνική ομάδα της Παραγουάης, με την οποία έχει σημειώσει και 10 γκολ. Στο μεταξύ ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και θα υπογράψει συμβόλαιο στη Φούλαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...