Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΟΚ - Βέροια 4-1

Το πιο εύκολο φετινό του απόγευμα στη Σούπερ Λίγκα πέρασε ο ΠΑΟΚ, που σκοράροντας τρία γκολ στα πρώτα 13 λεπτά επικράτησε στην Τούμπα της Βέροιας με 4-1, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.


Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια και αυτό απλοποίησε την κατάσταση για τους παίκτες του Στέφενς από την αρχή. Μόλις στο 20ό δευτερόλεπτο και σε βαθιά μπαλιά του Κατσουράνη ο Σαλπιγγίδης «κάλυψε» με το σώμα την μπάλα και ο επερχόμενος Ολίσε πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.


Στο 5΄ ο Μαντούρο άνοιξε «λογαριασμό» στη μακεδονική ομάδα σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σε φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή και στο 13΄ ο Σαλπιγγίδης με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Από την πλευρά της η «βασίλισσα του βορρά» απείλησε για μία και μοναδική φορά στο πρώτο μέρος, με τον Μπεν στο 26΄ να τροφοδοτεί με κεφαλιά τον Καλτσά, αυτός να «τσιμπάει» την μπάλα στην έξοδο του Γλύκου αλλά την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Η Βέροια αναθάρρησε με τη μείωση του σκορ στο 56΄, όταν ο τραπ βρήκε με μακρινή μεταβίβαση τον Γκονσάλβες κι εκείνος νίκησε τον Γλύκο για το 1-3, αλλά το δεύτερο γκολ του Σαλπιγγίδη στο 66ο λεπτό, από κεφαλιά-γύρισμα του Κατσουράνη σε κόρνερ, έπαυσε κάθε αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο νικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...