Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ο Ολυμπιακός με Μήτρογλου 2-0 στο Βόλο

Κορυφαίος ο Ιμπαγάσα, ντεμπούτο ο Φουστέρ

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα (2-0) από τον Βόλο με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό και μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα έδειξε να βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας. Ο Μήτρογλου (ΦΩΤΟ) έβαλε και τα δυο γκολ, καλές εντυπώσεις άφησε στο ντεμπούτο του ο Φουστέρ.

Ο Ιμπαγάσα ήταν ο κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή, από τα πόδια του Ισπανού περνούσε όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Φουστέρ με δυο μέρες προπόνησης έδειξε καλά στοιχεία, ο Ριέρα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος και κινητικός, ο Νικοπολίδης έκανε δυο σωτήριες επεμβάσεις.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά, επέβαλλε το ρυθμό του και στο 22' είχε ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μήτρογλου στο δοκάρι. Στο 33' από πάσα του Ριέρα ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ στο 41' ο Ιμπαγάσα με καταπληκτική πάσα έβγαλε τετ-α-τετ τον Ριέρα με τον Γιακούποβιτς που απέκρουσε. Στο 47' είχε σουτ στο δοκάρι ο Ριέρα και στο 77' διαμόρφωσε το 0-2 ο Μήτρογλου από εξαιρετική πάσα του Φετφατζίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς (65' Ρόκα), Σελέζι (65' Ψυχογιός), Τομάς, Σανκαρέ, Ρόκας, Ρίκκα (55' Καμπάνταης), Άλβαρες, Ουμπίντες, Μούνχιε, Μπρέσκα (46' Καπετάνος), Μαρτίν (59' Σολάκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Nικοπολίδης, Μοντεστό, Αβ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Xoλέμπας, Ντουντού, Όσκαρ (54' Φετφατζίδης), Ριέρα (62' Φουστέρ), Ζαϊρί (46' Ρόμενταλ), Ιμπαγάσα (82' Κατσικογιάννης), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...