Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Δύσκολο έργο για τις κυπριακές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ

Εξαιρετικά δύσκολες αποστολές στον δ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έχουν Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ. Η «Κυρία» θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι γαλαζοκίτρινοι τη Χετάφε. Δύσκολο έργο έχει και η Ομόνοια, που θα πάει στην Ουκρανία για να αντιμετωπίσει τη Μέταλιστ Καρκίβ.

Με ΤΣΣΚΑ Μόσχας η Ανόρθωση

Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει η Ανόρθωση στον δ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Αρένα Κίμκι» στις 19 Αυγούστου και το δεύτερο παιχνίδι στις 26 του μήνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη κλήρωση για την κυπριακή ομάδα, που θα αντιμετωπίσει τον τροπαιούχο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2005. Πέρσι η ομάδα του στρατού έφτασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχασαν από τη Σεβίλλη με συνολικό σκορ 3-2.

Με Μέταλιστ Καρκίβ η Ομόνοια

Στην Ουκρανία θα πάει η Ομόνοια, για να αντιμετωπίσει την Μέταλιστ Κάρκιβ στον δ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ στις 19 Αυγούστου και το β’ παιχνίδι στο χωρητικότητας 41.000 θεατών «Μέταλιστ στέιντιουμ» (θα φιλοξενήσει παιχνίδια του Γιούρο 2012) στις 26/8.
Δεν είναι απαγορευτικές οι ελπίδες για το «τριφύλλι», όμως η ουκρανική ομάδα είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να μπορέσουν οι πράσινοι να ανταπεξέλθουν.
Ο αντιπρόσωπος της Μέταλιστ Κάρκιβ, μόλις άκουσε το άκουσμα της Ομόνοιας, έκανε το σινιάλο με τον αντίχειρα του, εμφανώς ικανοποιημένος με την κλήρωση.
Η Μέταλιστ δεν έχει κατακτήσει ποτέ τίτλο στη χώρα της, κατέκτησε όμως το κύπελλο Σοβιετικής Ένωσης το 1988. Πέρσι η Μέταλιστ τερμάτισε στην 3η θέση του ουκρανικού πρωταθλήματος, μια θέση που κατακτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Με Χετάφε ο ΑΠΟΕΛ

Στη Μαδρίτη θα επιστρέψει ο ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τη Χετάφε, που εδρεύει στα περίχωρα της ισπανικής πρωτεύουσας. Οι γαλαζοκίτρινοι θα παίξουν το πρώτο ματς στις 19 Αυγούστου στο «Αλφόνσο Περέζ», χωρητικότητας 17.700 θεατών και στις 26 του μήνα θα κοντραριστούν με την ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν στο ΓΣΠ.
Η Χετάφε πήρε την έκτη θέση πέρσι στην Ισπανία για να κερδίσει την έξοδο της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...