Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Στη λίστα της Ρεάλ ο Τζιμπρίλ Σισέ


Στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας «AS».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Ζοζέ Μουρίνιο ζήτησε από τη διοίκηση του μαδριλένικου συλλόγου την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα μόνο με τους Γκονζάλο Χιγκουαίν και Καρίμ Μπενζεμά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «AS» ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι στη λίστα της Ρεάλ μαζί με τους Φάμπιο Κουαλιαρέλια (Νάπολι), Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ (Μάντσεστερ Σίτι) και Μπαφετίμπι Γκομίς (Λιόν).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ έχει ήδη ξοδέψει 80 εκατ. ευρώ για την απόκτηση των Ανχελ Ντι Μαρία, Ρικάρντο Καρβάλιο, Σάμι Κεντίρα, Πέδρο Λεόν, Σέρτζιο Κανάλες και Μεσούτ Εζίλ.

Παρουσίαση της νέας φανέλας

Εν τω μεταξύ τη νέα του φανέλα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο κατάστημα της Green Team στο Μαρούσι.

«Η νέα εμφάνιση είναι διαφορετική από πέρυσι όχι μόνο στην όψη, αλλά και σε κάποιες λεπτομέρειες. Είναι πολύ ωραία. Η Adidas και ο Παναθηναϊκός έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά», σχολίασε ο Τζιμπρίλ Σισέ που παρέστη στην παρουσίαση μαζί με τους Σισέ, Λέτο, Νίνη και Τζόρβα.

«Η περσινή εμφάνιση ήταν πολύ καλότυχη. Κατακτήσαμε το νταμπλ, το οποίο θέλαμε πολύ και εμείς και ο κόσμος μας. Ελπίζουμε και η φετινή να είναι γούρικη. Οντως συμφωνώ με τους συμπαίκτες μου στο ότι η φανέλα έχει διαφορετικό υλικό από την προηγούμενη. Εύχομαι να φορεθούν πολύ και από εμάς φέρνοντας κι άλλες επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό και ο κόσμο να είναι υπερήφανος. Το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός. Κάθε χρόνο, όμως, η ομάδα διακρίνεται και στην Ευρώπη. Δέιχνουμε καλό πρόσωπο και εκτός συνόρων και με το ρόστερ που έχουμε μας δίνεται μια ευκαιρία για να διακριθούμε στο Τσάμπιονς λιγκ. Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού», δήλωσε από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τζόρβας.


Δηλώσεις έκανε και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος αναφερόμενος στα μεταγραφικά, σημείωσε πως πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τους υπό παραχώρηση παίκτες και έπειτα να εξεταστεί το ενδεχόμενο κάποιας νέας προσθήκης.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Adidas με την οποία η συνεργασία μας έχει ξεφύγει από τα κοινά, τυπικά επαγγελματικά πλαίσια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία και πιστεύω ότι στόχος και των δύο είναι πάντα και μόνο η κορυφή», τόνισε ο κ. Γόντικας και πρόσθεσε για τα μεταγραφικά της ομάδας:

«Στόχος μας είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις παραχωρήσεις ή, τους δανεισμούς. Αφού τελειώσει αυτή η υπόθεση τότε θα δούμε. Αν χρειαστεί θα γίνει ενισχυθεί κι άλλο η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...