Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Επίσημα ο Φουστέρ στον Ολυμπιακό

Την μετεγγραφή του Νταβίντ Φουστέρ ανακοίνωσε επίσημα ο Ολυμπιακός. Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός που βρίσκεται στην Αθήνα από την Πέμπτη, πέρασε σήμερα από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τους «ερυθρόλευκους» και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το αυριανό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού κατέβαλε στη Βιγιρεάλ 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα εισπράξει 400.000 ευρώ για κάθε χρόνο της συνεργασίας του. Ο Φουστέρ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Βιγιρεάλ και με εξαίρεση τη σεζόν 2008-2009 που αγωνίστηκε δανεικός στην Έλτσε, σε όλη του την καριέρα φόρεσε τη φανέλα των «κίτρινων υποβρυχίων».

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων»  Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου που αποτελείται από τους εξής: Νικοπολίδης, Μέγερι, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Μοντέστο, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Κατσικογιάννης, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Όσκαρ, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...