Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Παρακουλουθεί Ντιόγκο η ΑΕΚ

Τον 21χρονο αριστερό μπακ της Σάο Πάολο βλέπουν στην ΑΕΚ μετά από πρόταση μάνατζερ.

Η ΑΕΚ ψάχνει ποδοσφαιριστές στις θέσεις που έχει <<κενά>>.Το όνομα του Ντιόγκο Σιλβέστρ Μπίτενκουρτ έφτασε στην ΠΑΕ.Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και είναι διεθνής με την ομάδα κάτω των 20 στη Βραζιλία.Από το 2006 ανήκει στη Σάο Πάολο,όπου δόθηκε στην Μαρίλια και το 2008 δόθηκε δανεικός στην Τολέδο Κολόνια.Φέτος έπαιξε 3 ματς με την Σάο Πάολο και αυτό δείχνει ότι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή.

Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με την Σάο Πάολο και θα χρειαστούν λεφτά για να τον αγοράσουν ή αλλιώς με μορφή δανεισμού.Ο Ντιόγκο πέρσι ήθελε να φύγει από την ομάδα,γιατί δεν τον έδιναν σε άλλη και κατέληξαν στα δικαστήρια όπου νίκησε η Σάο Πάολο.

Ο προπονητής του σε δηλώσεις έκανε κριτική για τις αμυντικές λειτουργίες του Ντιόγκο.Η βραζιλιάνικη ομάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του και το μέλλον του ποδοσφαιριστή μονο βέβαιο δεν είναι.Ο διεθνής βραζιλιάνος τόνισε:«Η επιθυμία μου είναι πάντα να μείνω στη Σάο Πάολο που είναι ο σύλλογος που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Αν όμως μου δοθεί η ευκαιρία και συμφωνήσουμε να πάω δανεικός τότε θα δεχτώ τον σύλλογο όπου θα μπορώ να δείξω τις ικανότητες μου. Μπορεί ποδοσφαιριστές που έφυγαν δανεικοί επέστρεψαν και παίζουν όπως ο Ματσόλα. Αν είναι έτσι θα μου κάνει καλό»
aekfans.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...