Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

"Κράξιμο" στους δημοσιογράφους από τον Sir Alex Ferguson (video)

Alex Ferguson - Scottish football manager and ...Image via WikipediaΣυνήθως οι προπονητές και οι ομάδες μοιράζουν ευχές στους δημοσιογράφους και σ’ όλο τον κόσμο πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά ο Sir Alex Ferguson είπε να πρωτοτυπήσει και… «έκραξε» άγρια κάποιους Βρετανούς δημοσιογράφους στην Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αγωνιστικής της «Boxing Day» στην Premier League.
Ο προπονητής της Manchester United, που την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει στα 70 του χρόνια αλλά παραμένει ακμαίος, είχε πολλά να πει για τους ρεπόρτερ του ημερήσιου Τύπου της Βρετανίας, κατηγορώντας τους ότι «εδώ και μερικές εβδομάδες, γράφετε ψέματα και έχω πια βαρεθεί. Έχω σιχαθεί να βλέπω να διαστρεβλώνετε τις δηλώσεις μου όπως εσείς θέλετε. Η δουλειά σας είναι να λέτε την αλήθεια και αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε βρίσκεστε σε λάθος επάγγελμα».
Προανήγγειλε μάλιστα ότι θα υπάρξουν κυρώσεις για όποιους δεν σεβαστούν τις επιθυμίες του: «Δεν θα ανεχτώ άλλο να διαστρεβλώνετε αυτά που λέω. Εντάξει; Οπότε, την επόμενη φορά που θα γίνει, τελείωσε! Αν το ξανακάνετε, δεν ξαναμπαίνετε εδώ μέσα. Τέλος!»
Έπειτα από την έκρηξη του Sir Alex δεν υπήρξαν επίσημες αντιδράσεις  από τους δημοσιογράφους, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί από τα ρεπορτάζ τους εάν «συμμορφώθηκαν» ή όχι…
 
Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του προπονητή της Manchester United:
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...