Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Αντωνίου

Ο Κώστας Αντωνίου παραιτήθηκε από το πόστο του στον Παναθηναϊκό και παρά την πίεση του Δημήτρη Γόντικα να παραμείνει, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Ο α' αντιπρόεδρος του Τριφυλλιού -και γενικός διευθυντής, Δημήτρης Γόντικας ολοκλήρωσε το ραντεβού του με τον Κώστα Αντωνίου, με τον δεύτερο να υποβάλει την παραίτηση του. Ομως, αυτή δεν έγινε δεκτή καθώς σε λίγες μέρες ανοίγει η μεταγραφική περίοδος.

Ο Δημήτρης Γόντικας προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, ο οποίος δείχνει να είναι αποφασισμένος να πει το οριστικό «αντίο» στο Τριφύλλι μετά την αποχώρηση και του Νικόλα Πατέρα. Ο Κώστας Αντωνίου ζήτησε μερικές μέρες για να σκεφτεί το όλο ζήτημα και την παραίτηση του. Ετσι τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος.

Ο κύριος λόγος που φαίνεται να οδηγεί τον Αντωνίου προς την έξοδο είναι οι εγγυήσεις που δεν έχει για να ξοδευτούν 2-3 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Συνεπώς ο Αντωνίου, για να μην εκτεθεί με όσους έχει κάνει επαφές, διάλεξε την πόρτα της εξόδου. Επίσης, γίνεται αναφορά στο ότι έχει απογοητευτεί από τη σκληρή κριτική προς το πρόσωπό του (κυρίως από τον κόσμο), τις συνεχείς διαμάχες των μετόχων, αλλά φέρεται να σκέφτηκε πως χωρίς τον Πατέρα δεν θα υπάρχει εμπιστοσύνη από τη διοίκηση.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...