Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Κύπελλο Ελλάδας: Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας 1-1

Σε δεύτερο παιχνίδι στη Ρόδο θα λύσουν τις διαφορές τους Εθνικός Αστέρας και Διαγόρας, καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε στο 1-1 και καμία από τις δυο ομάδες δεν πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.
Το ματς ήταν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του στο τελευταίο τέταρτο, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 75', αλλά οι φιλοξενούμενοι απήντησαν άμεσα, ισοφαρίζοντας ένα λεπτό αργότερα.
Το σκορ για την ομάδα της Καισαριανής άνοιξε ο Τραορέ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ, ενώ το 1-1 έκανε ο Ζουρούδης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή του Κοτταρα.
Οι συνθέσεις:
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Φραγκής (83' Βάσι), Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Διαμάντης, Φραντζεσκί (71' Γκόγκας), Λουάμο (92' Παλάσκας), ’ντονι
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Εξουζίδης, Σαλαμαστράκης, Ζουρούδης, Ζλάτκοβιτς (81' Σπάρταλης), Γεωργίου, Προβατίδης, Πλατάνος, Ταραχούλσκι (93' Καμινιώτης), Πουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...