Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Παραιτείται και ο Αντωνίου;

H ΕΞΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...
Μετά τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, τον δρόμο της εξόδου από τον Παναθηναϊκό φαίνεται να ακολουθεί και ο Κώστας Αντωνίου σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν από το μεσημέρι της Δευτέρας. Άγνοια για το ζήτημα δηλώνουν από το Τριφύλλι.

Ντόμινο οι εξελίξεις τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό. Μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου και την παραίτηση από την προεδρία του Νικόλα Πατέρα, πολύ πιθανό και ο Κώστας Αντωνίου να περάσει την πόρτα της εξόδου, όπως έντονα φημολογείται εδώ και λίγες ώρες.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται από το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12), ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού έχει πάρει την απόφαση να καταθέσει την παραίτηση του και να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Ο Κώστας Αντωνίου είχε επανέλθει στο πόστο του μετά την την επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία, αλλά μετά την παραίτηση του τελευταίου, πιθανόν να ακολουθήσει και ο ίδιος.
Πάντως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωναν άγνοια για το ζήτημα και μάλιστα αρκετοί εξέφραζαν την έκπληξη τους για το πως προέκυψε.

Εάν όντως ο Κώστας Αντωνίου πήρε μία τέτοια απόφαση, τότε είναι προφανές ότι δεν ενημέρωσε τους συνεργάτες του στην ομάδα και κατέληξε μόνος του να κάνει μία τέτοια κίνηση.

Πατέρας: Λεφτά στον Παναθηναϊκό υπάρχουν

Στο μεταξύ, για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του ο Ν. Πατέρας μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τονίζοντας πως «Τα λεφτά υπάρχουν και αρκούν έως το Μάιο. Μπορούν να περισσέψουν επίσης και 3-4 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές άμεσα. Από εκεί και πέρα, όποιος πάρει το μαγαζί γωνία, που είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός, θα χρειαστεί να βάλει λεφτά. Δεν μπορεί να διαδίδουν ότι η ομάδα δεν έχει να πληρώσει το ξενοδοχείο, τη στιγμή που ο νέος προπονητής μένει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, που κοστίζει 500 ευρώ την ημέρα».
Για τον Ολυμπιακό σημείωσε ότι «Εγώ αφήνω τον Παναθηναϊκό καθαρό και όχι με δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, όπως έκανε ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να καλύψει ζημία από τη λειτουργία του, 15 εκατομμύρια ευρώ τη δεύτερη, συνολικά δηλαδή 30 εκατομμύρια ευρώ».

Τέλος, την αποχώρησή του, ο κ. Πατέρας εξήγησε: «Για μένα δεν είναι θέμα σχήματος η αποχώρηση. Και κεφάλαια έχω, γιατί πούλησα 50 πλοία το 2006. Όμως με την επιστροφή μου στην ομάδα περίμενα ότι ο κόσμος θα στήριζε και θα υπήρχε ενότητα. Οι ακρότητες των τελευταίων αγωνιστικών ξεχείλισαν το ποτήρι. Ένας τραπεζίτης που με πήρε για δουλειά μού πρότεινε να του δώσουμε την εντολή να βρει επενδυτή. Μπορεί να δοθεί έτσι λύση».
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...