Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο Cisse έβαλε φωτιά στα dexx

Σκόραρε και στα dexx! Ενα μεγάλο πάρτι προς τιμήν του Djibril Cisse πραγματοποιήθηκε στο «Dream City» από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας «Hype Means Nothing» Jephte Kyu Baloki, με αφορμή τη συνεργασία τους.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Djibril στα decxx όπου και τα... έσπασε για δύο ώρες. Περίπου στη 01.45 ανέβηκε στην κονσόλα μαζί με τον φίλο του (Γάλλο με μαροκινές ρίζες), διάσημο DJ Αbdel και λίγο μετά τις 3.30 αποχώρησαν έχοντας παρασύρει στους φρενήρεις ρυθμούς τους τους παρευρισκομένους.

Ο Γάλλος επιθετικός των «πράσινων» επιλέχθηκε για την προώθηση του T-shirt της εταιρείας, όπως είχε γίνει παλιότερα με τους Barack Obama, Will Smith, Brad Pitt, Beatles, Charlie Chaplin, Andy Warhol, Marilyn Monroe και άλλους, ενώ αρκετοί φίλοι και συμπαίκτες του γιόρτασαν μαζί του αυτή τη συνεργασία. Μεταξύ αυτών, ο Sebastian Leto.

Τα φλας άστραψαν στην εμφάνιση του Djibril με τη σύζυγό του Jude Littler, η οποία πόζαρε περήφανη στο πλευρό του. Το παρών έδωσε και μια αγκαλιά κούκλες, ανάμεσα στις οποίες οι Κωνσταντίνα Πρασσά, Στέλλα Γιαμπουρά, Τάμτα Μαστοράκη και Εύα Δελλή. Εκεί και η Μάντα Παπαδάκου με τον σύζυγό της και την Ορθούλα Παπαδάκου, καθώς και ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος με τη σύζυγό του Κάιλι Μπαξ.

ΝΤΟΝΑΤΕΛΛΑ ΑΔΑΜΟΥ ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...