Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1

Παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 78' (αποβολή Μέλμπεργκ) και παρότι είχε χάσει ουκ ολίγες ευκαιρίες για να προηγηθεί νωρίτερα, ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 1-0, χάρη σε γκολ του Αριέλ Ιμπαγάσα στο 86ο λεπτό της συνάντησης.

Ο Αργεντινός μετά από όμορφη ενέργεια και γύρισμα του Ζαϊρί, νίκησε με όμορφο πλασε τον Ντεγκρά, που μέχρι εκείνο το σημείο κρατούσε ανέπαφη την εστία του.

Το γκολ ήρθε σε ένα σημείο, που ο Βαγγέλης Βλάχος είχε αποφασίσει να ρισκάρει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε να αμυνθεί, καθώς από το 78' οι ερυθρόλευκοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ουσιαστικά, δηλαδή, στο μόνο σημείο του παιχνιδιού, που οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να βγουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση μπροστά, δέχθηκαν το γκολ.

Πάντως, ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δικαιούται να τα βάζει με την τύχη για το γεγονός πως δεν άνοιξε το σκορ νωρίτερα.


asteras osfp 1-0 ibagasa
Ανέβηκε από spapas. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Φυτανίδης, Μπαστία, Λαδάκης (81' Φρανκού), Κρις (69' Κερ), Καρέρα, Ουντότζι, Μπακασέτας (56' Φορτούνης)
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Γκαλίτσιος (71' Ζαϊρί), Αβράαμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ριέρα (84' Ποτουρίδης), Πάντελιτς (76' Φουστέρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...