Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Αν και πήγε να κάνει τα εύκολα, δύσκολα, ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα με 2-1.
Ο δικέφαλος προηγήθηκε τρία μόλις λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού, όταν σε γύρισμα του Βάντερσον ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Σικαλιάς έκανε τραγικό λάθος στην προσπάθειά του να κοντρολάρει τη μπάλα και έτσι την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του.
Παρά την ψυχρολουσία από το παιδικό γκολ που δέχθηκαν, οι Γιαννιώτες γρήγορα κατάφεραν να επανακτήσουν την ψυχραιμία τους και σταδιακά κατάφεραν να ανεβούν, φτάνοντας αρκετές φορές προ της εστίας του Κώστα Χαλκιά. Μάλιστα, είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 35', αλλά ο κεραυνός του Μπακαγιόκο σταμάτησε στο δοκάρι.
Εκεί, όμως, που πίεζαν οι φιλοξενούμενοι, ήρθε ο Αθανασιάδης να επιβεβαιώσει την εξαιρετική περίοδο φόρμας που διανύει, πετυχαίνοντας το 2-0 μετά από γύρισμα του Σαλπιγγίδη στο 42'.
Τα δυο τέρματα στο πρώτο μέρος έδιναν τεράστιο προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά ο ΠΑΣ αρνήθηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και δικαιώθηκε. Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Μπακαγιόκο κέρδισε τις κόντρες από τον Τσιρίλο και νίκησε τον Χαλκιά για το 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.


paok giannina 1-0 lathos tis aminas toy pas
Ανέβηκε από spapas. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.
Όπως ήταν λογικό, ο ΠΑΣ πίεσε σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού και με τον Μπακαγιόκο να είναι συνεχής πονοκέφαλος για την άμυνα του ΠΑΟΚ έφτασε σε κάποιες περιπτώσεις κοντά στην ισοφάριση. Πότε όμως η βιασύνη των ποδοσφαιριστών του, πότε μια δυο καλές επεμβάσεις του Χαλκιά, τον κράτησαν μακριά από το 2-2.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Μπουσαϊντί (18' Σαβίνι), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Κριστιάνο (46' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (76' Φιλομένο), Αθανασιάδης
ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Σιαλμάς (62' Τζάνης), Κεϊτά, Ντε Βινσέντι (71' Βαγγελής), Κυριάκος (71' Ανδράλας), Σκούφαλης, Μπακαγιόκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...