Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στηρίζουν τον Χιμένεθ

Εκατό περίπου οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στο σπίτι του Μανόλο Χιμένεθ για να τον στηρίξουν, με τον Ισπανό τεχνικό να τους τονίζει πως δεν θα εγκαταλείψει την ομάδα στα δύσκολα. Βαρύ το κλίμα στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕΗ ήττα από τον Ηρακλή και κυρίως η εμφάνιση κάποιων παικτών "ταρακούνησε" τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν δίστασε να πει πως εάν δεν γίνουν μεταγραφές θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Τα λόγια του Ισπανού τεχνικού όπως φαίνεται, περισσότερο από όλους "ταρακούσαν" τους φιλάθλους της ομάδας.
Για τον λόγο αυτό, την Τρίτη, εκατό περίπου φίλαθλοι βρέθηκαν στο σπίτι του Ισπανού τεχνικού της Ένωσης, λίγο έξω από το Λαύριο για να του εκφράσουν την στήριξη τους και να του πουν ότι είναι μαζί του σε ότι αποφάσεις πάρει για το καλό της ΑΕΚ.
Ο Χιμένεθ τους καλωσόρισε τους άκουσε με μεγάλη προσοχή και αφού τους ευχαρίστησε για την αγάπη που του δείχνουν, τους τόνισε πως δεν πρόκειται να παρατήσει την ΑΕΚ στα δύσκολα και πως θα μείνει μέχρι το τέλος για το καλό της ομάδας.
Βαρύ το κλίμα στην γιορτή
Από εκεί και πέρα, το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών, παρατηρήθηκε για ακόμη μια φορά να υπάρχει κατήφεια μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, είναι μεγάλη. Μάλιστα, ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν περισσότερο σκεπτικός από κάθε άλλη φορά και χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες.
0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...