Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Οι άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού συνεχίστηκαν


Οι άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού συνεχίστηκαν και στον θεσμό του Κυπέλλου. Οι πράσινοι στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ κόντρα στα Τρίκαλα της Β' Εθνικής έπαιξαν με τη φωτιά, για να πάρουν με 3-2 τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.
Το παιχνίδι ήταν από τις σπάνιες περιπτώσεις αναμετρήσεων στο ποδόσφαιρο, που παρότι μπήκαν πέντε τέρματα, το θέαμα ήταν από μέτριο ως κακό. Το τριφύλλι μπορεί να μην έχασε ποτέ τον έλεγχο του ματς, όμως η αλήθεια είναι πως στο τέλος ίδρωσε για να αποφύγει τα χειρότερα.
Το σκορ άνοιξε μετά από 44 λεπτά υπνοβασίας ο Σωτήρης Νίνης με όμορφο δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, μετά τη σέντρα των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφτασε στον Λέτο, ο οποίος ελίχθηκε και με το αριστερό νίκησε για δεύτερη φορά τον Τόλιο.
Ο Παναθηναϊκός νόμιζε πως θα πήγαινε χαλαρός στα αποδυτήρια, όμως στις καθυστερήσεις η άμυνά του κοιμήθηκε και ο Κοντογουλίδης από απόσταση αναπνοής έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Το δεύτερο μέρος ήταν ελαφρώς καλύτερο σε ρυθμό, χωρίς το θέαμα να βελτιωθεί. Στο 68' ο Βύντρα εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Τόλιου σε κόρνερ και μπροστά σε άδειο τέρμα έγραψε το 3-1. Δυο λεπτά αργότερα, όμως, τα Τρίκαλα έπιασαν ξανά στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων και με τον Κόρμπο μείωσαν στο σκορ.
Η εξέλιξη αυτή επέτρεψε στους γηπεδούχους να μείνουν στο παιχνίδι και τα τελευταία λεπτά ήταν ιδιαίτερα αγχωτικά για τους πράσινους, οι οποίοι φάνηκαν να ξεχνούν ότι έπαιζαν με ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Πάντως, όσο και να προσπάθησαν τα Τρίκαλα, δεν κατάφεραν να κάνουν τη ζημιά και έτσι οι παίκτες του τριφυλλιού απέφυγαν έναν νέο κάζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...