Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Τα τυπικά μένουν για να αποκτήσει τον Μπουαζά ο Ηρακλής

Σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Αμέρ Μπουαζά ήρθε ο Ηρακλής. Ο Αλγερινός πλάγιος αμυντικός μέσος συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο οικονομικό κομμάτι και το μόνο που μένει να οριστεί είναι η διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο 25χρονος παίκτης ζητά κλειστό συμβόλαιον 2,5 ετών την ώρα που ο Ηρακλής προσφέρει 1,5+1. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μπουαζά θα λύσει τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη αφού μπορεί να αγωνιστεί και στα αρισερά και στα δεξιά, ενώ καλύπτει τόσο θέση πλάγιου χαφ όσο και μπακ.

Κοντά στην απόκτηση του Αλγερινού, Μπουαζά είναι ο Ηρακλής. Στο «Γηραιό» έχουν καταλήξει στη λύση του 25χρονου για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στα άκρα, καθώς έχει την ικανότητα να αγωνίζεται και στις δύο πλευρές.

Και φυσικά, πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο Αλγερινός, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, έχει χρόνιο πρόβλημα στους προσαγωγούς και στον Ηρακλή θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

Μπορεί να είναι μόλις 25 χρονών αλλά έχει προλάβει να αλλάξει ήδη 8 ομάδες. Έχει περάσει από Γουότφορντ, Σουίντον, Φούλαμ, Τσάρλτον, Μπέρμιγχαμ, Σίβασπορ, Μπλάκπουλ και Αρλ. Με την Εθνική Αλγερίας είναι 15 φορές διεθνής (2 γκολ) ενώ έχει πάρει μέρος στο Μουντιάλ του 2010 και στο Κόπα Άφρικα της ίδιας χρονιάς.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...