Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ίβιτς: «Στόχος το Κύπελλο»

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στους τέσσερις προπονητές που άλλαξε ο ΠΑΟΚ σε έξι μήνες, για το Κύπελλο, την κλήρωση με την ΤΣΣΚΑ για το Europa League, αλλά και τον MVP του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σέρβου μεσοεπιθετικού στο Goal News:

«Πέρα από κάθε αμφιβολία και μακράν του δεύτερου, πιστεύω πως ο Βιεϊρίνια ήταν ο πολυτιμότερος. Αυτός ήταν ο MVP της ομάδας για το 2010», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος άσος.

Για την παρουσία του τη φετινή σεζόν: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, ούτε είναι σωστό, αλλά για εμένα να μιλήσουν οι άλλοι. Νομίζω όμως ότι μέσα από τις επιτυχίες που είχε η ομάδα και την καλή της πορεία φαίνεται και η προσπάθεια που κάναμε όλοι μέσα στην ομάδα. Πιστεύω πάντως ότι προσπάθησα για το καλύτερο και βοήθησα όσο μπορούσα».

Για τους στόχους του 2011: «Θέλω πρώτα από όλα να είμαι υγιής και εγώ και οι άνθρωποι μου και όλοι οι συμπαίκτες μου, όλοι οι αθλητές γενικά, γιατί είναι πολύ άσχημο στο δικό μας επάγγελμα όταν έρχεται ένας σοβαρός τραυματισμός. Μας περιμένει μία σημαντική χρονιά από το ξεκίνημα κι ελπίζω να πάμε ακόμη καλύτερα. Να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο Κύπελλο και στην Ευρώπη, να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα να αντιμετωπίσουμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Για τις αλλαγές προπονητών: «Είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και έπειτα από πολύ καιρό έγινε και στη δική μας ομάδας. Και φυσικά όταν αλλάζεις τέσσερις προπονητές από τον περασμένο Μάιο μέχρι τώρα, είναι λογικό η ομάδα να επηρεάζεται. Διαφορετικοί προπονητές, διαφορετική φιλοσοφία και στυλ και όλα αυτά είναι δύσκολο να τα αφομοιώσουν οι παίκτες και να τα εφαρμόσουν. Αυτό όμως είναι κάτι που έχουμε ξεπεράσει πλέον».

Για την ΤΣΣΚΑ: «Πιστεύω ότι είναι μία δύσκολη κλήρωση. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε μία πιο εύκολη, βέβαια θα μπορούσε να είχαμε πέσει και με πιο δύσκολο αντίπαλο. Το ρωσικό πρωτάθλημα έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και η ΤΣΣΚΑ είναι μία ομάδα πολύ δυνατή, με πολύ καλούς παίκτες και είναι το φαβορί μπορώ να πω. Εμείς όμως έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν και ιδιαίτερα στην Ευρώπη, ότι ξέρουμε πως να σταθούμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση».
http://www.gazzetta.gr/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...