Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ο Μπλάνκο στον Παναθηναϊκό;

Ο ατζέντης του Ίσμαελ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γόντικα στα γραφεία του Παναθηναϊκού και συζήτησαν την προοπτική να συνεχίσει ο Αργεντινός της ΑΕΚ την καριέρα του στους Πράσινους.

Σύμφωνα με την Εξέδρα, ο Γκουστάβο Οναϊντία βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, όπου είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Ίσμαελ Μπλάνκο στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γόντικας ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να φέρει τον παίκτη στην Παιανία, καθώς στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ταιριάζει τόσο στα πλάνα όσο και στη φιλοσοφία της ομάδας, ενώ ο Οναϊντία έδωσε στον Γόντικα να καταλάβει ότι η προοπτική του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή και για την πλευρά του παίκτη, ιδιαίτερα με τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Γόντικας βέβαια του είπε ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να μιλήσει με ποσά, ενώ ζήτησε και από τον μάνατζερ του Μπλάνκο να περιμένει το Δ.Σ. της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα μπορεί να έχει μια καλύτερη εικόνα για την οικονομική ευχέρεια που θα έχει ο Παναθηναϊκός για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο ο Γόντικας διαβεβαίωσε πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει επίσημη πρόταση, ενώ ρώτησε και σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές του Μπλάνκο με την ΑΕΚ.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...