Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός: Με Γέστε κι Ουρτάδο στη Σικελία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού το πρωί του Σαββάτου εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με την Κατάνια (7/8, 21:45), με τον Φραν Γέστε να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, όπως κι ο Ουρτάδο.

Ο Ισπανός άσος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Μοϊσές Ουρτάδ, ο οποίος έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον υπολογίζει όσο συμπατριώτης του παραμένει στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων».

Ο Φέισα ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας και μετά συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης που ακολουθεί. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, που θα πετάξει το απόγευμα για την Ιταλία.

Αυτοί είναι οι Κοστάντσο, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Τοροσίδης, Βαλεριάνος, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Σουμπίνιο, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ.

Οι Μέγερι, Γκαλίτσιος, Φέισα, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Χολέμπας και Φουστέρ, που έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με την Κατάνια θα προπονηθούν αύριο στις 09:00.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...