Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός: «Τελειώνει» του Γκαργκάνο

Όλο και φουντώνουν τα σενάρια στην Ιταλία για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Βάλτερ Γκαργκάνο, την ώρα που στο... κόλπο έχουν μπει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Κρίσιμες θεωρούνται για την τελική έκβαση της μεταγραφικής υπόθεσης οι προσεχείς ημέρες.

Συνεχίζονται και σήμερα τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου διεθνούς Ουρουγουανού της Νάπολι. Ο Βάλτερ Γκαργκάνο, λοιπόν που βρισκόταν σε διακοπές το τελευταίο διάστημα έπειτα από την σπουδαία επιτυχία του με την εθνική ομάδα της χώρας του με την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, είναι πιθανό – σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά ρεπορτάζ – να καταλήξει στην Ελλάδα.

Οι δυσκολίες

Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς για μεταγραφή η ομάδα του ιταλικού Νότου φέρεται να αξιώνει περί τα επτά εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα επιθυμούσε και κάποια χρηματικό πόσο ακόμα και για την σχετικά πιο εφικτή λύση του δανεισμού. Πάντως, τονίζεται ότι ο Γκαργκάνο θα ταίριαζε άψογα στο χώρο του κέντρου της Νάπολι με τον νεοαφιχθέντα Ινλέρ που μεταγράφηκε από την Ουντινέζε. Για το λόγο αυτό, άλλωστε τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι άνθρωποι των «παρτενοπέι» θα το σκέφτονταν και μια και δύο φορές για να τον αφήσουν να φύγει.

Στο... παιχνίδι και άλλοι

Μάλιστα, για τον διεθνή αμυντικό μέσο που αγωνίζεται στην Ιταλία την τελευταία τετραετία με μεγάλη επιτυχία, έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον και άλλες ιταλικές και μη ομάδες. Εκτός Ιταλίας, η Λεβερκούζεν και η Σάλκε έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές κινήσεις για τον παίκτη ενώ από την Serie Α, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Τζένοα και Κάλιαρι θα ήθελα να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Όμως, το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής είναι που... εμποδίζει και αυτές της ομάδες.

Θετικός για Ελλάδα

Από την άλλη, ο Γκαργκάνο θα συζήταγε το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Νάπολι, αρκεί η νέα του ομάδα να τον ικανοποιεί τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, ενώ οι απαιτήσεις του θα ήταν περί το ένα εκατομμύριο ευρώ ανά έτος συμβολαίου. Εξάλλου, δεν θα είχε πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό αρκεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ των διοικούντων των δύο ομάδων. Το σίγουρο είναι πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες όπου θα γίνουν και οι τελικές διαπραγματεύσεις.

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...