Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΑΕΚ: Για την πάρτη και τις τσέπες τους...

Πιο συνειδητοποιημένοι από ποτέ οι παίκτες της ΑΕΚ που έχουν κάνει... delete από το λεξιλόγιό τους τη λέξη “αποκλεισμός”, αφού περιμένουν να πληρωθούν από τα λεφτά του Εurοpa League.

Η είσοδος στους ομίλους του Europa League έχει ζωτική σημασία για την ΑΕΚ, η οποία το βράδυ της Τρίτης έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τη νίκη της κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας.

Η Ένωση αναζητεί εδώ και πολύ καιρό ρευστό. Τα ταμεία παραμένουν άδεια, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να μην μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της, τόσο προς τους ποδοσφαιριστές όσο και τους υπαλλήλους της. Οπότε δεν υπάρχει άλλη οδός για την εξασφάλιση εσόδων από την πρόκριση στους ομίλους του Europa...

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι παίκτες των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι έχουν κάνει... delete τη λέξη “αποκλεισμός” από το λεξιλόγιό τους. Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι πιο συνειδητοποιημένοι από ποτέ, αφού αν δεν πάρουν το επόμενο ευρωπαϊκό εισιτήριο τότε οι λογαριασμοί τους θα παραμένουν κενοί.

Αυτό τους τονίζει με έμμεσο τρόπο και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος συνεχίζει να τους διατηρεί στην... τσίτα ακόμα και μετά την χθεσινή νίκη. Εξάλλου το 1-0 είναι ένα σκορ που σίγουρα δεν αποπνέει σιγουριά για τη ρεβάνς...

«Έχει τεράστια σημασία αυτή η πρόκριση και το γνωρίζετε όλοι γι' αυτό θέλω να συνεχίσετε να είστε συγκεντρωμένοι μόνο σ' αυτό το γεγονός και στο συγκεκριμένο ματς», είπε με νόημα ο Ισπανός τεχνικός στην ομιλία του προς τους παίκτες στην προπόνηση της Παρασκευής.

Σαν να τους λέει, «παίξτε για την πάρτη σας και τις τσέπες σας». Δεν θα είχε και άδικο, δεδομένου της δεινής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην ΑΕΚ.

Αυτή η οικονομική ανάσα που χρειάζεται η ΠΑΕ περνάει πλέον όχι από υποψήφιους επενδυτές ή τους μετόχους, αλλά από τα πόδια των ποδοσφαιριστών και την ενίσχυση του κόσμου με την προσέλευσή του στο γήπεδο (και φυσικά την αγορά διαρκείας).

Σημειωτέον ότι στην ΑΕΚ μιλάνε για οικονομική ανάσα ακόμα και με τα 200 χιλιάρικα που πήρανε από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στον χθεσινό αγώνα με την Ντιναμό (15.000 εισιτήρια).

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...