Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Άρης - Ολυμπιακός Βόλου 0-0


Ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε όρθιος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και με το 0-0 πήρε την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου αφήνοντας εκτός τον Άρη. 

Με 10 ολοκλήρωσαν οι "κίτρινοι" μετά την αποβολή του Οικονομόπουλου.

Ο Αρης παρατάχθηκε με άγχος στα πόδια των ποδοσφαιριστών και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των φιλοξενούμενων. Το έκανε μία φορά, στο 16ο λεπτό όταν ο Εσνερ με εξ επαφής κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ και από κει και πέρα τίποτα.

Έχασε τον Ηρακλή με διάστρεμμα, έχασε και την αυτοσυγκέντρωσή του στο ματς απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που κατέβηκε για να μη χάσει, παίζοντας κατά κύριο λόγο άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό πως η μοναδική φάση του πρώτου μέρους ήταν το σουτ του Γιενγκά στο 45' το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 55' με τον Καπετάνο, πίεσε τον Αρη βγάζοντας αρκετές φάσεις -χωρίς τη μεγάλη τελική- ωστόσο την ευκαιρία την έχασαν οι γηπεδούχοι στο 75ο λεπτό.  Σέντρα του Τάτου από τα δεξιά και ο Αγγελούδης με εξ επαφής κεφαλιά κατάφερε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να στείλει τη μπάλα άουτ!

Στη συνέχεια το ματς ήταν ροντέο. Πάνω-κάτω η μπάλα, με τον Ολυμπιακό να ζητά πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαργαρίτη στον Γκούρμα (όπως φάνηκε από το ριπλέι, δικαίως το ζήτησε), ενώ ο Αρης ολοκλήρωσε το ματς με 10 μετά την αποβολή του Οικονομόπουλου στο 90ο λεπτό.

Το 0-0 δεν άλλαξε και οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν μία μεγάλη πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός τον Άρη.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Έλσνερ, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Ηρακλής (36' λ.τρ. Νταμαρλής), Σουνάς (62' Μανιάς), Τάτος, Σταυρόπουλος (70' Αγγελούδης), Αγκάνθο.

Ολυμπιακός Βόλου (Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας (84' Κωστούλας), Πινδώνης, Καπετάνος, Γενγκά, Μπρέσκα (74' Γκούρμα), Γκέσιος (69' Πόνσε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...