Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Εργοτέλης- Παναθηναϊκός 0-1

Mε το γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός νίκησε για δεύτερη φορά τον Εργοτέλη (1-0) σε διάστημα λίγων ημερών και πήρε την πρόκριση για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ έχασαν στο τέλος οι "πράσινοι".
Με αλλαγές στην ενδεκάδα και πρώτο μέλημα να κλείσει τους χώρους και να διατηρήσει το προβάδισμα που είχε αποκτήσει από το πρώτο παιχνίδι, κατέβηκε ο Παναθηναϊκός στο Παγκρήτιο. Ο Εργοτέλης χρειαζόταν να σκοράρει και στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ και στημένες φάσεις από τον Πελέ.

Οι "πράσινοι" κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με την πρώτη καλή φάση που δημιούργησαν στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48'. Ένα κόρνερ του Πράνιτς από αριστερά, βρήκε στόχο στο κεφάλι του Μπεργκ, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, το έργο του Εργοτέλη έγινε εξαιρετικά δύσκολο. Οι παίκτες του φάνηκε να απογοητεύονται και ουσιαστικά δεν μπόρεσαν να απαντήσουν σε κανένα σημείο μετά το γκολ. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έμεινε συγκεντρωμένος και δημιούργησε 2-3 ευκαιρίες μέχρι το φινάλε. Ένα φινάλε που τον βρήκε νικητή, τον έφερε στους "16" της διοργάνωσης και του τόνωσε την ψυχολογία ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι.

Οι συνθέσεις:
Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας (74' Βερπακόφσκις), Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης (64' Αναστασάκος), Ρομάνο, Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης (78' Μπουχαλάκης).
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς (80' Μαρινάκης), Αμπεΐντ (59' Ζέκα), Κλωναρίδης (71' Καρέλης), Μπεργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...