Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Χανιά - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Ο Αστέρας Τρίπολης τα χρειάστηκε και τελικά... χρειάστηκε το γκολ του Ντε Μπλάσις στο 80' για να περάσει το εμπόδιο των Χανίων και να προκριθεί στους "16" του Κυπέλλου.

Το ροτέισον του Βεργέτη και οι ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές προκειμένου να αξιολογηθεί το ρόστερ κοστίζουν στην αγωνιστική εικόνα του Αστέρα Τρίπολης. Η ρεβάνς με τα Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδας ήταν το αποκορύφωμα των κακών εμφανίσεων των Αρκάδων, οι οποίοι -χωρίς υπερβολή- δεν μπορούσαν να αλλάξουν δεύτερη πάσα.

Μέχρι το 69ο λεπτό τα Χανιά είχαν δημιουργήσει την καλύτερη ευκαιρία στον αγώνα με την κεφαλιά του Παπατζίκου να σταματά αρχικά στον Μπαντή και στη συνέχεια στο δοκάρι. Ο Αστέρας είχε κυκλοφορία μπάλας, αλλά η άμυνα των Χανίων δεν ένιωθε πίεση.

Σε εκείνο το σημείο χάθηκε η αριθμητική ισορροπία καθώς ο Πάγκαλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Ζαχαριάδη, από τον οποίο έχουν πολλά παράπονα οι γηπεδούχοι λόγω της συγκεκριμένης απόφασης αλλά και ενός φάουλ που δόθηκε υπέρ του Μπαντή, σε φάση πάντως που δεν φάνηκε να τον έσπρωξε ο επιθετικός των Χανίων αλλά δικός του συμπαίκτης.

Ακόμη και με δέκα παίκτες ο Αστέρας δεν μπορούσε να απειλήσει τον Θεοδωρόπουλο. Η λύση για τους Αρκάδες δόθηκε από τον μεγάλο πρωταγωνιστή του εφετινού Αστέρα, τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ουρτάδο κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα των Χανίων με δυνατή κεφαλιά.

ΑΟ Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Πότσι, Ζντράβκοβιτς (85' Γωνιωτάκης), Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (68' Μπουντόπουλος), Χατζηησαΐας, Πάγκαλος, Μανωλάς, Κονσταντίνοφ (75' Τσατσαρής), Τσάτσος, Παγώνης

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Πιπίνης, Κουρμπέλης (73' Μπαράλες), Κοντοές, Σέτι, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Κάφα (59' Μπακασέτας), Ουρτάδο, Χουάνμα (83' Ουσέρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...