Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Αναγέννηση- ΠΑΟΚ 0-1

Χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ο ΠΑΟΚ, με πολλούς αναπληρωματικούς στις τάξεις του νίκησε και στην Καρδίτσα την Αναγέννηση με 1-0 και προκρίθηκε στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. 
Ηταν φανερό ότι οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς πήγαν στην Καρδίτσα απλώς για να βγάλουν την αγωνιστική υποχρέωση. Λογικό ως ένας βαθμό αλλά και εξόχως βαρετό για όσο κόσμο παρακολούθησε το ματς δια ζώσης ή από την τηλεόραση.

Στο πρώτο μέρος μάλιστα ο ΠΑΟΚ, που είχε για πρώτη φορά στην 11άδα του τον Νίκο Σπυρόπουλο, βρέθηκε κάποιες φορές σε δύσκολη θέση αφού η Αναγέννηση έφτασε κοντά στο σκορ ιδίως στη φάση του 19' όταν ο Σπυρόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή.
Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 40ο λεπτό για να κάνει καθαρή ευκαιρία ο ΠΑΟΚ ο οποίος αποφάσισε να ανεβάσει λίγο το τέμπο του ματς στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει τη νίκη.
Το δίλεπτο 66-67 ήταν το κορυφαίο του ματς. Στο 66' ο Λόρενς είχε δοκάρι ενώ στο 67'ο Ολίσε σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μετά από την πάσα του Νέσιντ.

Αναγέννηση: Τσάμης, Κόκκινος, Οικονόμου, Κουκούλης, Δημόπουλος, Μπιτέλης,
Καραχάλιος (54΄ Κοντός), Ρόβας, Κρανιώτης (80΄ Τζάνης), Γεωργακόπουλος, Μπουσινάκης (71΄ Μυργιώτης)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας (78΄ Κωνσταντινίδης), Λόπεθ, Κατσικάς, Λόρενς (73΄ Τζανδάρης), Γκαρσία, Γεωργιάδης, Ολίσε (69΄ Πόζογλου), Βούκιτς, Νέτσιντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...