Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - To Ερυθρόλευκο «τρένο»"σφύριξε" 5 φορές!

Την 8η νίκη του στο πρωτάθλημα σε 9 παιχνίδια, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 5-1 του ΟΦΗ, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Κώστα Μήτρογλου και Τζόελ Κάμπελ. 

Ο πρώτος σημείωσε 2 γκολ, ενώ ο δεύτερος μοίρασε 4 ασίστ, κάνοντας «χαρούμενους» τους συμπαίκτες του.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι από το 75' έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπούρμπου, κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στα 12'', με τον Λαμπρόπουλο.
Στην συνέχεια, ο Μήτρογλου σημείωσε δύο γκολ (4' και 52'), ενώ στο 44' δεν κατάφερε να νικήσει από την... άσπρη βούλα τον Δασκαλάκη. Στο 58' ο Χολέβας τριπλασίασε τα τέρματα για τους Πειραιώτες, ενώ στο 85' ο Μανιάτης χρίστηκε με την σειρά του σκόρερ.
Το τελικό αποτέλεσμα, διαμόρφωσε με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα ο Γιαταμπαρέ στο 86'

Ο αγώνας…

Ο ΟΦΗ, αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ του φετινού πρωταθλήματος. Μόλις στα 12’’ ο Μπούρμπος έκανε το γέμισμα πίσω από την σέντρα, ο Θανάσης Παπάζογλου βρήκε με το κεφάλι τον Λαμπρόπουλο και ο τελευταίος με την μία έκανε το σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα δοκάρι και μέσα.

Η απάντηση του Ολυμπιακού, ήταν άμεση, καθώς στο 4’ ο Κάμπελ έκανε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Μήτρογλου να φεύγει στη πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά να κάνει το 1-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Πειραιώτες έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, προσπάθησαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Στο 35’ ο Βάις πραγματοποίησε εντυπωσιακή κούρσα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή του ΟΦΗ και από πλάγια θέση έκανε το πλασέ, αλλά ο Δασκαλάκης έδιωξε με τα πόδια.


Πέντε λεπτά αργότερα, οι νταμπλούχοι «άγγιξαν» το γκολ, όταν ο Τάσος Παπάζογλου έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Ζόρο γλίστρησε στην προσπάθεια του να διώξει, με την μπάλα να φτάνει στον Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός έκανε με την μία το πλασέ από κοντά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη. Στο 42’ ο Σαβιόλα με ωραία κάθετη βρήκε τον Μήτρογλου, ο οποίος βγήκε φάτσα με τον Δασκαλάκη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, απέκρουσε σωτήρια. Οι παίκτες του Μίτσελ συνέχισαν να πιέζουν τους Κρητικούς και στο 44’ κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Βάις έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του Ζόρο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μήτρογλου, με τον Δασκαλάκη να πέφτει στην αριστερή γωνία και να διώχνει σε κόρνερ. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ να είναι 1-1.



Μπήκε «αγριεμένος»! 

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός, μπήκε «φουριόζος» και κατάφερε από νωρίς να βρει τον… δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς στο 52’ ο Μήτρογλου με κεφαλιά έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Κάμπελ έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Δασκαλάκης έκανε άστοχη έξοδο και ο στράικερ των Πειραιωτών «έγραψε» το 2-1.

Στο 58’ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, όταν ο Χολέβας εκτέλεσε αριστουργηματικά, απευθείας φάουλ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στη δεξιά γωνία του Δασκαλάκη.

Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Μπούρμπος για μαρκάρισμα στον Κάμπελ, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν τέταρτο γκολ στο 85’, όταν ο Κάμπελ με την τρίτη του ασίστ στην αναμέτρηση, έβγαλε τον Μανιάτη φάτσα με τον τερματοφύλακα και ο δεύτερος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γιαταμπαρέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1, όταν μετά από πάσα πάλι του Κάμπελ, έκανε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέβας, Σάμαρης (78’ Μανιάτης), Εντινγκά, Βάις (46’ Γιαταμπαρέ), Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου (65’ Ολαϊτάν).
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Κάλαιτζιτς (62’ Όγιος), Φραγκουλάκης, Παπάζογλου (74' Γκαλέτι), Λαμπρόπουλος (62’ Κουτσιανικούλης).

 woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...