Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

 Αναστασίου: Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως είναι ευτυχία για έναν προπονητή να έχει δυο τόσο σπουδαίους επιθετικούς όπως ο Μπεργκ και ο Φιγκερόα. 

 
Ο Παναθηναϊκός πήρε νίκη μακριά από την Αθήνα μετά από ένα χρόνο και τρίποντο στην Κρήτη μετά το 2-0 το 2012 πάλι επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού αδικούν τους εαυτούς τους, καθώς δουλεύουν σκληρά όλη την εβδομάδα.
"Νομίζω πως θα ήταν χαζό να έλεγα πως δεν είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη και την προσπάθεια που κάναμε απόψε. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Τα έδωσαν όλα στο γήπεδο και πάλεψαν κάθε στιγμή", είπε αρχικά ο τεχνικός των πράσινων και συνέχισε:

"Είναι ευτυχία για έναν προπονητή να έχει στη διάθεση του τόσο σπουδαίους επιθετικούς όπως εμείς".

Για την εικόνα των πράσινων, είπε: "Σήμερα δεν αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Την προηγούμενη βδομάδα παίξαμε καλά και δεν αξίζαμε την ήττα από τον Πανθρακικό.
Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και όπως είπα αδικούν τους εαυτούς τους, αφού είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος δεν ξέρει, δυστυχώς, πόσο σκληρή δουλειά γίνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...