Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

 Εύκολο διπλό στα Τρίκαλα ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από τα Τρίκαλα, επικρατώντας της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη με 88-68 για την 3η αγωνιστική της Α1. Δεύτερη νίκη για το Τριφύλλι, 0/3 για τα Τρίκαλα.

 
Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης το πάνω χέρι, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά τη νίκη από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Τα Τρίκαλα έδειξαν κατά διαστήματα καλό πρόσωπο, δείχνοντας πως παρά την άσημη εκκίνηση (0/3) διαθέτουν το ρόστερ και την ποιότητα, ώστε να σταθούν στην Α1.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, όπως εξάλλου συνηθίζει σε τέτοιου είδους ματς, "μοίρασε" τον χρόνο συμμετοχής. Εξαιρετικός ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς με 17 πόντους (3/3 τρίποντα, 4/4 δίποντα) και 10 ριμπάουντ σε 20 λεπτά.

Ο Νίκος Παππάς πέτυχε 15 πόντους, ο Κάρι 14, ενώ ο τέταρτος παίκτης που σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Λάσμε με 10.

Δέκα λεπτά αγωνίστηκε ο 17χρονος Χαραλαμπόπουλος, έχοντας τρεις πόντους και ένα ριμπάουντ. Χωρίς πόντο ο Πινγκ στο τετράλεπτο που αγωνίστηκε.

Εξαιρετικός ήταν για τα Τρίκαλα ο Γκέιντζερ με 23 πόντους (5/6 τρίποντα, 4/6 δίποντα). Ο Μάταλον πέτυχε 11, ενώ Κόμματος και Μουτακαμπίρ από εννέα.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έδειξε, όπως συνέβη και σε προηγούμενα ματς, επιμονή στα σουτ τριπόντων στη διάρκεια του πρώτου μέρους. Αυτός ο μονοδιάστατος τρόπος παιχνιδιού διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο μέρος, όπου η μπάλα "ακούμπησε" στη ρακέτα και βγήκαν ορισμένες συνεργασίες δουλεμένες στην προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός πήρε αέρα 17 πόντων από την πρώτη κιόλας περίοδο και ουσιαστικά βρήκε αντίσταση μόνο στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαλέπτου, όταν με τρία τρίποντα του Ματαλόν, οι Τρικαλινοί μείωσαν στους 8π. (21-29).

Το ημίχρονο, πάντως, ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να έχει στα χέρια του διαφορά ασφαλείας (26-47), την οποία όχι απλώς και μόνο διατήρησε αλλά ενίσχυσε κιόλας στη διάρκεια της τρίτης περιόδου (42-73).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και την υπόθεση νίκη να έχει κριθεί προ πολλού ο Γκρέιντζερ πήρε το... όπλο του, οδηγώντας την ομάδα του σε επιμέρους 26-15 για το τελικό 68-88.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...