Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Στον αστερισμό του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς κινείται το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς πέτυχε τέσσερα γκολ στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Αντερλεχτ
Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη, αφού πέτυχε τέσσερα γκολ στην εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Αντερλεχτ (5-0). 

 Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους στο Μπερναμπέου με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ εντυπωσίασαν επίσης οι Μπάγερν (5-0 την Πλζεν) και Λεβερκούζεν (4-0 τη Σαχτάρ).

1ος όμιλος


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σοσιεδάδ 1-0. Στο Ολντ Τράφορντ, η Μάντσεστερ ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 2’ με αυτογκόλ του Μαρτίνεθ. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν, χωρίς όμως επιτυχία. Λεβερκούζεν-Σαχτάρ 4-0. Το ματς στο α’ μέρος δεν είχε ποιότητα, αλλά η Λεβερκούζεν βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με κεφαλιά του Κίσλινγκ (22’). Στο β’ μέρος όμως, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα και πέτυχαν άλλα τρία γκολ με τους Ρόφλες (50’ πέναλτι), Σαμ (57’) και Κίσλινγκ (71’).

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7, Λεβερκούζεν 6, Σαχτάρ 4, Σοσιεδάδ 0.

2ος όμιλος

Γαλατάσαραϊ-Κοπεγχάγη 3-1. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι «ξεκαθάρισε» το παιχνίδι από το α’ μέρος, με γκολ των Φελίπε Μέλο (10’), Σνάιντερ (38’ ) και Ντρογκμπά (45’). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 88’ με τον Κλοντερίρ. Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους 2-1. Στο «Μπερναμπέου», η Ρεάλ προηγήθηκε μόλις στο 4’ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στη συνέχεια, η Γιουβέντους πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 22’ με τον Φερνάντο Γιορέντε. Στο 28’, ο Γερμανός διαιτητής; Γκρέφε έδειξε πέναλτι σε τράβηγμα του Κιελίνι στον Ράμος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για το 2-1.

Βαθμολογία: Ρεάλ 9, Γαλατασαραϊ 4, Γιουβέντους 2, Κοπεγχάγη 1.

3ος όμιλος:

Αντερλεχτ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-5. Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς έδωσε μία ακόμα παράσταση. Με τρία δικά του γκολ στο α’ μέρος (17’, 22’, 36’), η Παρί προηγήθηκε 3-0. Στο β’ μέρος, ο Καβάνι έκανε το 4-0 στο 52’ και πέντε λεπτά αργότερα, ο Ιμπραίμοβιτς σκόραρε για το 5-0.

Μπενφίκα-Ολυμπιακός 1-1 (Τσόρι Ροντρίγκες 29-Καρντόσο 84’).

Βαθμολογία; Παρί Σεν Ζερμέν 9, Ολυμπιακός και Μπενφίκα από 4, Αντερλεχτ 0.

4ος όμιλος:

Μπάγερν-Πλζεν 5-0. Στην Αλιαντς Αρένα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με γκολ των Ριμπερί (25’ πεναλτι) και Αλάμπα (37’). Στο β’ μέρος, ο Ριμπερί σκόραρε και πάλι στο 61’ για το 3-0 και τρία λεπτά αργότερα, ο Σβάινστάιγκερ πέτυχε το 4-0. Στο 90’ ο Γκέτσε διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΤΣΣΚΑ Μ-Μάντσεστερ Σίτι 1-2. Πρωταγωνιστής για τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Αγκουέρο που πέτυχε δύο γκολ, αλλά και ο τερματοφύλακας Χαρτ, που εξουδετέρωσε στο 93’ το σουτ του Χόντα. Η ΤΣΣΚΑ προηγήθηκε με τον Τόσιτς στο 32’. Ο Αγκουέρο όμως, ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα και σκόραρε για την ανατροπή στο 42’.

Βαθμολογία: Μπάγερν 9, Μάντσεστερ Σίτι 6, ΤΣΣΚΑ 3, Πλζεν 0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...