Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Μασάντο: Νίκες με ΠΑΟ, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ

Στο δύσκολο πρόγραμμα, που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό, στάθηκε μεταξύ άλλων ο Πάουλο Μασάντο, που τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ 

 
Παράλληλα μίλησε για την αυτοπεποίθηση, που έχουν αποκτήσει ο Ολυμπιακός μετά τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, ενώ εξήγησε πως επειδή βιάστηκε να επιστρέψει νιώθει κάποιες ενοχλήσεις και δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Μασάντο τόνισε στη NOVA:

Για την κατάστασή του και το εάν είναι έτοιμος: "Όχι, δεν είμαι έτοιμος αυτή την στιγμή. Επειδή προσπάθησα να επιστρέψω γρήγορα για να προλάβω το ματς με την Μπενφίκα, αυτή τη στιγμή αισθάνομαι κάποιο τράβηγμα στο πόδι".
Για την εικόνα των ερυθρόλευκων με την Μπενφίκα: "Ναι, δείξαμε πως όλοι οι παίκτες τα πηγαίνουν πολύ καλά. Και όταν η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, όλα βγαίνουν στο γήπεδο καλύτερα".
Για τις εντυπώσεις που άφησε ο Ολυμπιακός στους Πορτογάλους: "Έχει αλλάξει η εικόνα που έχουν για εμάς. Πίστευαν ότι θα πάμε εκεί και η Μπενφίκα θα μας κερδίσει πάρα πολύ εύκολα. Όμως, τώρα που είδαν το παιχνίδι που κάναμε σε εκείνο το γήπεδο, πιστεύουν ότι στην έδρα μας τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εκείνους".

Για το ματς στο Φάληρο
: "Πιστεύω πως θα είναι πιο δύσκολο για εμάς. Γιατί σίγουρα θα έρθουν με μεγαλύτερο σεβασμό απέναντί μας. Γιατί γνωρίζουν πως αν κερδίσουμε, τότε εμείς θα προκριθούμε. Αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για τον ΟΦΗ: "Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί όλες οι ομάδες που έρχονται να παίξουν απέναντι στον Ολυμπιακό θέλουν να πετύχουν κάτι θετικό. Και για αυτό όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όμως, πιστεύουμε ότι με την αυτοπεποίθηση που έχουμε αυτή τη στιγμή, σίγουρα θα κερδίσουμε".

Για το σχόλιό του για τον Σα Πίντο: "Ναι, μπορώ να μιλήσω, γιατί γνωρίζω τον Σα Πίντο από τότε που ήταν προπονητής στην Σπόρτινγκ. Ξέρω πως είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στη Λισσαβώνα. Πιστεύω ότι θα κάνει και εδώ πολύ καλή δουλειά και θα βοηθήσει τον ΟΦΗ".

Για τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ και την κρισιμότητά τους: "Ναι, σίγουρα θα είναι μία δύσκολη περίοδος, αφού μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Όμως, εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε με συγκέντρωση, διότι θέλουμε να περάσουμε αυτά τα τρία εμπόδια με νίκες".

Για το κατά πόσον θα είναι έτοιμος: "Για αυτό δουλεύω κάθε ημέρα. Πάνω σε αυτό προσπαθώ. Κάθε μέρα τα δίνω όλα. Όχι μόνο για να είμαι έτοιμος για αυτά τα τρία παιχνίδια, αλλά γιατί θέλω να παίζω σε όλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...