Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΦΗ- Καλλιθέα 1-1

O ΟΦΗ δεν νίκησε την Καλλιθέα στο Γεντί Κουλέ αλλά πήρε την πρόκριση για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα στην Αθήνα. 

Σφυρίχθηκαν από τους οπαδούς τους οι Κρητικοί.

Ο αγώνας άρχισε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων για τους γηπεδούχους οι οποίοι πίεσαν και σκόραραν πολύ νωρίς, μόλις στο 8', με το συνήθη ύποπτο Παπάζογλου. Αντί όμως ο ΟΦΗ να εμμείνει στην πίεση του και να φέρει εκ νέου σε δύσκολη θέση στο αντίπαλο,κατέβασε το διακόπτη από το 20' και μετά προβληματίζοντας τους φίλους του στις εξέδρες.

Η Καλλιθέα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και προσπάθησε να απειλήσει είτε σε κανονική ροή αγώνα είτε σε στημένα και μάλιστα στο 45' κατάφερε να σκοράρει με τον Πίκολο, τέρμα όπως που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Το τηλεοπτικό ριπλέι αποκάλυψε ότι η διαιτητική απόφαση ήταν λαθεμένη.

Η είσοδος του Κουτσιανικούλη επιχείρησε να αλλάξει τα δεδομένα αφού ο Σα Πίντο φρόντισε να αλλάξει το σύστημά του σε 4-4-2. Και πάλι όμως, ο ΟΦΗ ήταν ελάχιστα δημιουργικός και ελάχιστα επικίνδυνος. Η Καλλιθέα πήρε τα ρίσκα της πάνω στο χορτάρι και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δικαιώθηκε μόνο εν μέρει για την τόλμη της με το γκολ του Φαγέ στο 90'. Εν συνεχεία δεν υπήρχε άλλος χρόνος...


Κύπελλο Ελλάδας 2013-2014: ΟΦΗ - Καλλιθέα 1-1 by MotionCrew

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...