Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΑΕΚ: Καλή μπροστά...έμπαζε πίσω

Βελτιωμένη επιθετικά αλλά εξίσου κακή αμυντικά εμφανίστηκε η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στην Κύπρο. Οι φωνές του Μανόλο Χιμένεθ μάλλον δεν ακούστηκαν από όλους τους ποδοσφαιριστές του και οι Κιτρινόμαυροι ήρθαν ισόπαλοι 2-2 ( 12’ Σιαλμάς, 46’ Κάλα) με την ΑΕΛ εντείνοντας τον προβληματισμό στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Κορυφαίος της Ενωσης ήταν ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ένας παίκτης που δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην Ένωση και έχει κατηγορηθεί πολλές φορές-όχι άδικα- ότι «κάθεται» πάνω στο συμβόλαιο του. Ο 29χρονος σήμερα είχε όρεξη και ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Ήταν μέσα στην δημιουργία των γκολ ενώ ανέλαβε και την εκτέλεση των «στημένων» φάσεων των Κιτρινόμαυρων. Συνδυάστηκε άψογα με τον Σιαλμά με τον πρώτο γκολ να είναι απόρροια της συνεργασίας τους.

Ο Σιαλμάς σημείωσε γκολ και η γενικότερη εικόνα του ήταν ικανοποιητική. Ο Μπέλεκ φαντάζει έως τώρα μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του Ισπανού προπονητή. Όταν μπήκε μέσα άλλαξε την εικόνα της ομάδας με καλές τοποθετήσεις ενώ έφτασε κοντά στο να πετύχει ένα τέρμα. Σίγουρα η ΑΕΚ έγινε πιο απειλητική με την παρουσία του.

Ο Γκουλόν έχοντας το ελαφρυντικό ότι έπαιξε για πρώτη φορά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Ενωσης μπορεί κανείς να πει ότι στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Αλλαζε το παιχνίδι με μακρινές μπαλιές ενώ έδειξε να μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες.

Για άλλη μια φορά φάνηκαν τα αμυντικά κενά. Και τα δυο γκολ που δέχτηκαν οι Κιτρινόμαυροι ήταν αποτέλεσμα ατομικών λαθών που σίγουρα θα προκάλεσαν πονοκέφαλο στον Ισπανό προπονητή. Ο Κάλα έδειξε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος ενώ και ο Αγκιρίμπα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως αξιόπιστη λύση. Ο Δέλλας έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι η ποιο σοβαρή λύση στα μετόπισθεν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Τσουκαλάς, Γεωργέας, Κάλα, Αγκιρίμπα, Γκουλόν, Κλωναρίδης, Λαγός, Σιαλμάς, Γκερέιρο, Νικόλτσης

ΑΕ Λεμεσού (Π. Χριστοδούλου): Ντεγκρά, Κάρλος, Λουτσιάνο Σίλβα, Χόρχε Σίλας, Λακέρντα, Ελευθερίου, Μοντέιρο, Ενρίκε, Ντος Σάντος, Τζούνιορ Ντόσα, Οουόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...