Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μπουμπένκο: «Η Ελλάδα κοιμίζει τον αντίπαλο και τον χτυπά»

Την προσοχή των συμπατριωτών του για τον αγώνα της Τρίτης (16/10) με την Εθνική Ελλάδα προσπάθησε να επιστήσει ο Γιόζεφ Μπουμπένκο.
Ο Σλοβάκος προπονητής, ο οποίος έχει εργαστεί στην χώρα μας στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, του Ηρακλή και του Ολυμπιακού Βόλου, μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» είναι πολύ επικίνδυνο.

Αρχικά, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, ανέφερε: «Αναμφίβολα η Ελλάδα θα είναι πολύ πιο δυνατός αντίπαλος από τη Λετονία. Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη, που μετά την κατάκτηση του Euro το 2004 υπό την καθοδήγηση του Ότο Ρεχάγκελ έχει σημειώσει πρόοδο. Πλέον η ελληνική ομάδα δεν παίζει τόσο αμυντικά. Θα έλεγα πως η αναλογία επίθεσης και άμυνας στο παιχνίδι της είναι 50-50. Ο Φερνάντο Σάντος δίνει αρκετή ελευθερία στους παίκτες του να δημιουργήσουν. Η ελληνική ομάδα κοιμίζει τον αντίπαλο και ξαφνικά τον χτυπά. Αυτό το κάνει με μεγάλη μαεστρία. Παράλληλα έχει ατσαλένια νεύρα».

Και συνέχεια για τον Γιώργο Καραγκούνη: «Μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Έχει πολλή εμπειρία καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως η Ίντερ και η Μπενφίκα. Επίσης δίνει ώθηση στην ομάδα του και εκνευρίζει τους αντιπάλους του, με πολλά χτυπήματα και πολλές θεατρικές πτώσεις».

Παράλληλα, ο 61χρονος κόουτς, τόνισε: «Ο Σπυρόπουλος που παίζει στον Παναθηναϊκό δεν είναι ιδιαίτερα μεγαλόσωμος, αλλά ξέρει μπάλα. Ο Γκέκας αγωνίζεται στη Λεβάντε κι έχει δείξει την αξία του στη Γερμανία. Επίσης υπάρχει ο Σαμαράς της Σέλτικ».

Τέλος, για το που μπορεί να «χτυπήσει» η Σλοβακία, απάντησε: «Μπορούμε να διασπάσουμε την άμυνά τους με γρήγορους συνδυασμούς ή με ατομικές ενέργειες από τους παίκτες μας που μπορούν να διεισδύσουν, όπως οι Στοχ και Βάις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...