Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Μπαρτζώκας: "Ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταγωνιστής"

Η κλήρωση της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2013-14 ήταν ξεχωριστή τόσο για τον Ολυμπιακό που συμμετείχε και πάλι ως Πρωταθλητής, όσο και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος τιμήθηκε από τον Τζόρντι Μπερτομέου ως ο καλύτερος προπονητής της σεζόν.

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην τιμή που του έγινε αλλά στάθηκε κυρίως στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας που έδωσε χαρά σ’ όλους: ««Είναι ένα σημαντικό προσωπικό επίτευγμα και νιώθω πολύ χαρούμενος. Πρέπει όμως να το αφιερώσω οπωσδήποτε στους συνεργάτες μου γιατί ήταν μια συνολική προπονητική δουλειά και οπωσδήποτε στους ιδιοκτήτες της ομάδας αλλά και στους παίκτες μας. Νομίζω ότι ήταν ένα βραβεία πολύ σημαντικό για μένα αλλά πιο σημαντικό ήταν το τρόπαιο που πήραμε πριν δυο μήνες στο Λονδίνο. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που καταφέραμε για την ομάδα μας και τους οπαδούς μας.

Όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν όπως συνέβαινε και πέρσι. Εμείς θα πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα μας καταρχήν φτιάχνοντας τώρα ένα ρόστερ πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Απ’ εκεί και πέρα είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός με οποιοδήποτε ρόστερ είτε στον πάγκο και στην καθοδήγηση, είτε μ’ αυτούς που παίζουν θα είναι πρωταγωνιστής στην Ευρωλίγκα και γενικά στην Ευρώπη όπως τόσα χρόνια είναι. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και φέτος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα και αν έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας, αυτοί να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και γιατί όχι να φτάσουμε ως το τέλος.

Αυτή την περίοδο δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ των ομάδων και δεν ξέρεις πως είναι ακριβώς. Στην παρούσα φάση όλοι είναι δύσκολοι και δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλός σου. Σημασία έχει για μας που εμπλεκόμαστε τι είδους ταξίδια έχουμε, γιατί ξέρουμε ότι πολλές φορές τα ταξίδια διαμορφώνουν και αποτέλεσμα αν είναι κουραστικά. Εγώ είμαι ευχαριστημένος γενικά. Νομίζω ότι οι άλλοι θα πρέπει να είναι πιο ανήσυχοι απ’ ότι θα είμαστε εμείς».

Follow Contra 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...