Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει χτυπηθεί από την κρίση», λέει ο Φουστέρ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα, όμως το ποδόσφαιρο έχει χτυπηθεί από την κρίση που διέρχεται η Ελλάδα, υποστηρίζει ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος σημειώνει ότι η ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης είναι θεαματική και η ομάδα του έχει μεγάλες φιλοδοξίες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ισπανός μεσοεπιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «lusofans.com» τόνισε: «Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν στον Ολυμπιακό. Η φυσική μου θέση είναι μέσος ή δεύτερος επιθετικός, αν και τώρα παίζω στα άκρα. Φέτος έχουμε δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα. Οι Ρομπέρτο και Σαβιόλα ήρθαν στην ομάδα και θα μας βοηθήσουν πολύ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χτυπήθηκε λίγο από την σοβαρή κρίση που πλήττει τη χώρα, αλλά η ατμόσφαιρα στα γήπεδα και ειδικά στο Καραϊσκάκη είναι θεαματική. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και επειδή αισθάνομαι τον σεβασμό που μου δείχνουν».

Ο Φουστέρ αναφερόμενος στον αγώνα με την Μπενφίνκα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, υπογράμμισε: «Είναι ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς στο οποίο έχω την τύχη να παίζω. Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω τη Μπενφίκα και θα επισκεφθώ την Λισσαβόνα. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε τους βαθμούς. Στόχος μας είναι να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι και να έρθει η νίκη. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπενφίκα είναι από τους κορυφαίους συλλόγους στην Πορτογαλία και έχει πετύχει πολλά στην Ευρώπη. Έχει έμπειρους παίκτες όπως οι Λουϊζάο, Γκαράι, Μάτιτς , αλλά και ένα μεγάλο σκόρερ, τον Καρντόσο. Αυτός που ξέρω καλύτερα είναι ένας πρώην συμπαίκτης μου, ο Φέισα. Πολύ καλός αμυντικός μέσος, με μεγάλη ικανότητα στο ανασταλτικό και το δημιουργικό ματς. Θα βοηθήσει πολύ τη Μπενφίκα».

Ο Ολυμπιακός θα δώσει την Πέμπτη φιλικό ματς με την ομάδα Νέων του συλλόγου(Κ20)κεκλεισμένων των θυρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη(19.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...