Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Παναθηναϊκός: Γεμάτη η φαρέτρα του Αναστασίου ενόψει Τούμπας

Πανέτοιμος και χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (6/10)


Για το ματς της Τούμπας ζουν και αναπνέουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική του άνοδο στο πιο δύσκολο έως τώρα τεστ τους.
Η προετοιμασία των πράσινων ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (5/10) και το ευχάριστο για τον Γιάννη Αναστασίου είναι πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο έλληας τεχνικός έχει άπαντες στη διάθεσή του και θα παρατάξει στην Τούμπα την καλύτερη δυνατή 11άδα. Σε αυτή θα υπάρχει σίγουρα μία αλλαγή, αυτή του Μέντες, που θα ξεκινήσει στην 11άδα για να δυναμώσει αμυντικά το κέντρο, ενώ μάχη δίνεται για το δεξί άκρο της άμυνας μεταξύ Μαρινάκη και Τριανταφυλλόπουλου.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο έλληνας προπονητής στις δοκιμές του, ο Καπίνο θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού και την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ και Νάνο από δεξιά προς αριστερά.

Σε περίπτωση που φανέλα βασικού πάρει ο Μαρινάκης για να καλύψει το δεξί άκρο, τότε ο Τριανταφυλλόπουλος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Σίλντενφελντ και εκτός θα μείνει ο Ρισβάνης.

Στη μεσαία γραμμή ο Αναστασίου θα χρησιμοποιήσει δύο αμυντικά χαφ, τους Λαγό και Μέντες, έχοντας λίγο πιο μπροστά τους τον Πράνιτς. Στις δύο πτέρυγες της γραμμής κρούσης θα πάρουν θέση οι Κλωναρίδης και Ζέκα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπεργκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Φιγκερόα.







.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...