Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ατρόμητος-Βέροια 1-0 VIDEO

Το γκολ του Καραγκούνη ήταν αρκετό για τον Ατρόμητο, ώστε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Βέροιας και να παραμείνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Κακό ματς με ελάχιστες φάσεις κάτω από έντονη βροχόπτωση διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Περιστέρι. Η διάθεση να επιτεθεί δεν έφτανε στον Ατρόμητο κόντρα σε μια Βέροια που είχε κλείσει καλά τους χώρους. Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν γκολ την μοναδική τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο. Ο Καραγκούνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Λόπεζ στο 43΄.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια προσπάθησε να ανέβει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο αυτό ευνόησε τους παίκτες του Παράσχου, οι οποίοι έφτασαν κοντά στο 2-0 με τον Μπρίτο στο 55΄ και το δοκάρι του Λαζαρίδη στο 68΄.

Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το σουτ του Μπεν στο 87΄δεν βρήκε στόχο και έτσι το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο να παραμένει στην 3η θέση και την Βέροια στην τελευταία.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης, Ουμπίδες, Μπρίτο (72' Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος.

Βέροια (Ντόστανιτς): Λόπεθ (46' Αναστασόπουλος), Αποστολόπουλος, Ορέστες, Τραπ, Αμαραντίδης, Σιόντης, Όστοιτς, Σισοκό, Μπεν, Μπαργκάν, Μρντάκοβιτς (58' Μάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...