Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Βόλεϊ: ΑΡΗΣ -Παρελθόν ο Κράβαρικ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη αποτελεί ο Αντρέι Κράβαρικ, όπως και ο άμεσος συνεργάτης του, Μιχάλης Κυριακού.


Ο προπονητής των "κιτρίνων" είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΠ, Θωμά Γιώτα, όπου αποφασίστηκε το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Μία κίνηση που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι η πρώτη από αυτές που είναι να ακολουθήσουν για να βγει το τμήμα από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται. Κι όσο για την απόφαση του διαζυγίου με τον Κράβαρικ, σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει η χθεσινή ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.


Ήδη, εξάλλου, έχουν ακουστεί τα ονόματα των Σπύρου Φίνου και Αντώνη Παπαδόπουλου για να αναλάβουν προσωρινά την τεχνική ηγεσία του Άρη, μέχρι τη συμφωνία με το διάδοχο του Κράβαρικ.

Η δήλωση του προέδρου του ΤΑΠ: "Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για την άσχημη πορεία της ομάδας. Πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής, προπονητές, παίκτες. Είχα δηλώσει ότι αν η ομάδα δεν αλλάξει σύντομα αγωνιστική συμπεριφορά, την οποία θα μετατρέψει σε θετικά αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, για λόγους ψυχολογίας και ανασυγκρότησης, θεωρήσαμε από κοινού και αποφασίσαμε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντρέι Κράβαρικ και το βοηθό του Μιχάλη Κυριακού. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Αντρέι, εκτός από μεγάλος παίκτης, θα γίνει στο μέλλον και μεγάλος προπονητής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...