Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Δεύτερες σκέψεις για το άρθρο 99 από τον Άρη

Σκέψεις να μην καταθέσουν έφεση κατά της απόρριψης υπαγωγής τους στο άρθρο 99 κάνουν οι άνθρωποι του Αρη μετά τις εξελίξεις στο θέμα του υποψήφιου επενδυτή


Μετά το "όχι" του δικαστηρίου στον Αρη σχετικά με την υπαγωγή του στο άρθρο 99 οι διοικούντες τον σύλλογο είχαν αποφασίσει να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο έχουν σημειωθεί σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του υποψήφιου επενδυτή και όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, υπάρχει προσυμφωνία ώστε να καλύψει ο ενδιαφερόμενος το 51% της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Η εξέλιξη αυτή "ανάγκασε" τον Ηλιάδη να δώσει εντολή για... παγώσει η κατάθεση έφεσης μέχρι την επόμενη εβδομάδα, τουλάχιστον, ώστε να περιμένουν την απόφαση του επενδυτή.

Αν τελικά προχωρήσει το θέμα με τον υποψήφιο, τότε η ΠΑΕ θα εγκαταλείψει την προσπάθεια υπαγωγής της στο άρθρο 99 και να επιδιώξει εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με όσους δεν έχουν κάνει συμφωνίες και φυσικά το Δημόσιο και το ΙΚΑ, ώστε να εξασφαλίσει αυτομάτως και αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...